To je to što me zanima!

Nadal pobijedio Grka Tsitsipasa za svoj 11. naslov u Barceloni

Rafael Nadal ovih tjedana opravdava samo ono što svi već znaju, a to je da je uvjerljivo najbolji zemljaš na svijetu. Španjolac je došao do 11. naslova u Barceloni pobjedom nad Grkom Tsitsipasom 6-2, 6-1...
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal pobjednik je ATP turnira u Barceloni, on je u finalu s uvjerljivih 6-2, 6-1 nadigrao Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Za 31-godišnjeg Nadala ovo je 11. trijumf u Barceloni kojim je izjednačio tjedan dana star vlastiti rekord po broju osvajanja istog ATP turnira, prošloga je tjedna po 11. put podignuo pobjednički pehar u Monte Carlu. Ukupno je velikom Španjolcu ovo 77. naslov u karijeri.

Nadal nije imao previše problema protiv Tsitsipasa koji na putu do finala nije izgubio nijedan set, i to sve protiv igrači čija je specijalnost upravo zemlja.

Mladom, 19-godišnjem Grku ovo je bio prvi nastup u finalu nekog ATP turnira.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • dirk_nowitzki89 30.04.2018.

    najveci igrac u povijesti...nije mu niko ravan...ovakva dominacija nije videna u nijednom sportu...a uz ovakvu dominaciju na jednoj podlozi, on je i na druge dvi u samom vrhu najvecih tenisaca...jednostavno - GOAT

  • blokirani_lovac 29.04.2018.

    E koliko su bile velike one pobede Djokovica protiv Rafe.....mislim 2011-te....

  • skunkiciron 29.04.2018.

    Bit ce najveci, ako vec nije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare