To je to što me zanima!

Nadal protiv: Plava zemlja je pogreška, trebali su pitati nas

ATP Masters u Madridu igrat će se od 6. do 13. svibnja, a tenisači će debitirati na plavoj zemlji. To se ne sviđa Rafaelu Nadalu koji je popljuvao odluku o promjeni boje
Vidi originalni članak

Nitko nije pitao nas igrače i to je prva pogreška. Možda sam tradicionalist, ali ovo nije dobro i ne vodi ničemu dobrome, komentirao je španjolski tenisač Rafael Nadal ATP Masters u Madridu koji će se igrati na plavoj, a ne tradicionalno crvenoj zemlji.

Prošle godine organizatori turnira u Madridu dobili su dopuštenje za promjenu boje zemljane podloge. Opravdali su to jer se loptica na crvenoj zemlji navodno slabije vidjela. 

- Povijest zemljanih turnira ispisana je na crvenoj zemlji. Od promjene boje ne može profitirati nitko, osim možda vlasnika turnira - oštar je bio Nadal.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • gesh_01 25.04.2012.

    Glupost... Nadalu svaka cast, trebao je poslati sve u 3 pm a ne biti fino ostar, covjek koji ne nepobjediv prakticki na zemljanoj podlozi CRVENOJ da ne bude zabune, u njegovoj rodnoj zemlji idu praviti takve gluparije, sigurno ni za Atp u Beogradu ni Đoku ne bi pitali za nerazumnu i bezveznu boju podloge!

  • CoolLik 25.04.2012.

    Mozda vlasnik turnira navija da dinamo ...

  • krlle 25.04.2012.

    Ma ko vas nesto pita. Finansijeri odlucuju o svemu, a vase je samo da igrate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare