To je to što me zanima!

Nadal: Rogeru Federeru ću vratiti za poraz na SP-u...

Mirjana Lučić vratila se na mjesto gdje je prije 11 godina napravila senzaciju, dok Roger Federer 'lovi' rekord po broju titula koji drži Pete Sampras
Vidi originalni članak

Sjećate li se te male pred kojom se i velika Steffi Graf tresla u polufinalu 1999. godine? Nakon problema s ocem i novcem Hrvatica Mirjana Lučić vratila se u Wimbledon gdje je s 17 godina bila senzacija. Otiđite na teren broj 14 i podržite ju protiv Viktorije Azarenke, neće joj biti lako. Kao što joj nije bilo lako ovih posljednjih 11 godina. No pokazala je želju za povratkom i zaslužila je podršku, stoji u najavi ovogodišnjeg Wimbledona, na kojem ćemo imati šest predstavnika.
Da, Azarenka će možda biti prevelika prepreka za danas 28-godišnju Mikicu, ali nekoć najveća nada ženskog tenisa protutnjala je kvalifikacijama i jedva čeka meč.
- Ponosna sam na sebe što sam došla do glavnog turnira. Svakog dana kvalifikacija sam prolazila kraj All England Cluba i govorila si - još samo malo, blizu je - rekla je Mirjana, koje je u posljednje vrijeme u odličnoj formi.
Prava je šteta da je Ivo Karlović otkazao nastup, ali tu su Marin Čilić, Ivan Ljubičić te Ivan Dodig, koji je odličnim igrama u kvalifikacijama izborio glavni turnir.
Sve oči bit će uprte u Rogera Federera. Ode li i ove godine do kraja, Švicarac će dostići dosad nedodirljivog kralja Wimbledona, Amerikanca Petea Samprasa, po broju osvojenih naslova (sedam) na najvećem svjetskom turniru.

No, tu je i Rafael Nadal.
- Sreo sam Rogera i čestitao mu na pobjedi Švicarske protiv moje Španjolske na SP-u. Boli taj poraz, ali ja ću mu uzvratiti ovdje, u Wimbledonu - šalio se Španjolac.
A sigurno je mislio ozbiljno.



1 TONA SJEMENA TRAVE

potroši se svake godine za pripremu terena u All England Clubu. Svaka travka visoka je 8 mm

17 GODINA
imala je Mirjana Lučić 1999. godine kada je ušla u polufinale i dobila prvi set protiv Steffi Graf

23 TISUĆE EURA
stoji mjesto u loži centralnog terena u Wimbledonu za vrijeme dvotjednog trajanja turnira

Idi na 24sata

Komentari 3

  • _lackovic_ 21.06.2010.

    na hrt-u su očito unaprijed potpisali poraz m. lučić pa tog meča na njihovom programu neće biti ni \"u tragovima\".

  • user_37063 21.06.2010.

    nadal ce cim naleti na nekog travasa izgubiti, jer igra ocajno na travi bar je igra zadnji turniri koji san gleda, navodno ima neku ozljedu ali f.lopez ga je pome, a triba je to uraiti i istomin samo ne znam kako nije uspio

  • mrki100 21.06.2010.

    Azarenka je u subotu imala,jako problema protiv Makarove jednostavno Azarenki je bio jako,jako loš dan i još je šepala...u drugom setu je izgleda nešto ozljedila.....tako da Lučić po meni ima dobru priliku da je prođe......svi koji su gledali finale Azarenka-Makarova zna šta pričam...=) tako da je po meni jako nerealna kvota 1.10 na Azarenku..=)

Komentiraj...
Vidi sve komentare