To je to što me zanima!

Nadal stigao Björna Borga: Neki su me prerano otpisali

Ni u snu nisam vjerovao da ću srušiti rekord velikog Björna Borga, rekao je emotivni Rafael. Osvojio je šesti Roland Garros i vjeruje da će u Wimbledonu nastaviti niz
Vidi originalni članak

Puno je deset naslova. Više nego što sam očekivao, rekao je Rafael Nadal, novi/stari pobjednik Roland Garrosa.

Oči su mu zasuzile nekoliko poena prije pobjede. Kleknuo je na crvenu zemlju nakon Federerova promašaja forhendom. Emotivno je proslavio novi naslov, desetu pobjedu.

- Drugi najmlađi s toliko Grand Slam naslova? Ne, nisam znao taj podatak. Iskreno, nikad nisam bio tip koji će se paliti na rekorde. Mene zanimaju samo pobjede i isključivo o njima razmišljam - rekao je 25-godišnji Španjolac.

Najmlađi je ostao Björn Borg. Ali Šveđanin više nije jedini vlasnik najviše pobjeda u Roland Garrosu. Rafa ga je stigao sa šest naslova na najtežem Grand Slam turniru sezone.

- Rođen sam na zemljanoj podlozi i uvijek sam se nadao da bih mogao jednog dana osvojiti Roland Garros. Ali ni u snu nisam vjerovao da ću srušiti rekord velikog Björna Borga.

Mnogi su vidjeli Novaka Đokovića kao pobjednika Pariza.

- Mislim da su me neki prerano otpisali. Moj sljedeći cilj je obraniti naslov u Wimbledonu - zaključio je Rafa.

‘Milijuni me ne zanimaju’

U početku karijere novac je imao veliku važnost. Više nije tako. Sad me zanimaju samo trofeji, rekao španjolski tenisač, koji je za naslov u Parizu zaradio 8,8 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • norveska1984 08.06.2011.

    hh otpisivali su i federera pa je dosao do finala bas mi je zao sto nije pobjedio u finalu jel bi onda to bilo za sve neocekivano

  • makios 07.06.2011.

    ma daj bio je sretan ko malo prase kad je Đoković ispao

  • labelo 06.06.2011.

    Uvijek njega prerano otpisuju, a on svaki put dokaže suprotno. I sad već neki govore da nema šanse na Wimbledonu i tako svake godine u krug. Bravo Rafa, samo ti dalje osvajaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare