To je to što me zanima!

Nadal uvjerljivom pobjedom protiv Wawrinke do naslova

Nadal je krenuo furiozno u meč, poveo 4-0 i tako najavio da se Wawrinki danas ne piše dobro. Prvi set je dobio 6-2. U drugom mu je jedan break bio dovoljan za set
Vidi originalni članak

Rafael Nadal pobjedom protiv Švicarca Wawrinke 6-2,6-4 osvojio je Masters u Madridu. Španjolcu je to 55. osvojeni turnir u karijeri.

Nadal je krenuo furiozno u meč, poveo 4-0 i tako najavio da se Wawrinki danas ne piše dobro. Do kraja seta oba tenisača dobila su po dva servis gema za konačnih 6-2 u prvom setu.

Drugi set bio je puno neizvjesniji. Nadal je break napravio samo jednom i to u sedmom gemu, za vodstvo 4-3. Do kraja meča više nije bilo oduzimanja servisa i Španjolac je osvojio naslov.

Bio je ovo deveti međusobni susret Nadala i Wawrinke te deveta pobjeda Španjolca.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • goran_zvezdara BEOGRAD 13.05.2013.

    popularni rafa konobar ;)

  • bajica-mali 12.05.2013.

    sve čestitke rafi...

  • eli g 12.05.2013.

    sprdnja, izmorenog wawrinku pobedio, kako igra dosadan i defanzivan tenis, samo prebacuje sa puno spina i docekuje na jedan jedini udarac koji zna udarit (forhend), a ovaj panj mu nezna forsirat bekhend, ferer ga je trebo izbacit vec ali imao je puno srece sto je i ono indijanac pa ga se uplasio, ždreb mu je bio ko namesten, al nema veze napustice i njega sreca kad tad pogotovo zbog tih silnih linija koje stalno pogađa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare