To je to što me zanima!

Nadal zaplakao nakon teškog poraza od Novaka Đokovića...

Čestitam Đokoviću na nevjerojatnoj razini tenisa, za mene su ova dva tjedna bila vrlo važna jer sam prošle godine igrao samo devet turnira zbog ozljeda, rekao je Rafael Nadal kroz suze
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković nadigrao je Rafaela Nadala u finalu Australian Opena sa 6-3, 6-2, 6-3 za samo dva sata i četiri minute igre. Prvom tenisaču svijeta to je sedmi naslov u Down Underu.

Rezultat sugerira kolika je bila premoć srpskog tenisača, a Nadal je bio toliko nemoćan da je ugrozio tek jedan servis-gem Novaka Đokovića. Nole ga je nadigrao u svim teniskim segmentima. Imao je 72% prvog servisa, a Nadal je ostao na 64%. Đoković je imao 49% reterna na prvom servisu što je strahovito puno protiv klase kao što je Nadal.

Koliko je Rafa psihološki potonuo govori podatak da je napravio 28 neprisiljenih pogrešaka, a Nole ih je imao svega devet.

Nakon meča Rafael Nadal nije mogao suspregnuti suze pri govoru na ceremoniji proglašenja pobjednika, a nahvalio je svog suparnika.

- Čestitam Đokoviću na nevjerojatnoj razini tenisa, za mene su ova dva tjedna bila vrlo važna jer sam prošle godine igrao samo devet turnira zbog ozljeda - rekao je Nadal rukom prekrivajući lice.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • cro_22 27.01.2019.

    Bolje bi mu cilic parirao

  • sarkastik76 27.01.2019.

    posluži li ga zdravlje i ostane li i dalje motiviran prestignit će i federera, a već i sad ima apsolutno sve najače turnire, dok federer i nadal nemaju!

  • fantom na bickilu 27.01.2019.

    Neka ga je nabio,Nadal najiritantniji tenisač svih vremena s onim svojim stiskanjem sake i urlanjem vamos kod nebitnih poena, danas je vidio po tko zna koji put da Dokovic u najboljem izdanju Nadala u najboljem izdanju jede za doručak,svaka čast Nole, vjerujem da bi jedino ti uspio stići i prestići Fedexsovih 20gs titula,ako netko već mora budi to ti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare