To je to što me zanima!

"Nadala sam trebao učiti da igra desnom rukom..."

Mislim da bi bolje servirao da igra desnom rukom. Kad je bio mali, mislio sam da mu je lijeva jača, ali prevario sam se, rekao je Nadalov ujak i trener...
Vidi originalni članak

Trener i ujak španjolskog tenisača Rafaela Nadala otkrio je na Eurosportovom internet chatu da mu je žao što Rafaela u djetinjstvu nije forsirao da igra desnom rukom.
- Mislio sam da mu je lijeva ruka jača pa sam ga i trenirao na taj način. Međutim, tek kasnije sam shvatio da mu je desna ruka jača. Trebao sam ga forsirati da igra desnom, mislim da bi mu i srevis onda bio bolji - rekao je Toni Nadal.
Najavio je i da Nadalovo vrijeme ove sezone tek dolazi aludirajući na zemljanu podlogu, koja Španjolcu najviše odgovara:
- Samo da se što bolje fizički pripremi, jer sve ostalo je u redu.
Nadal nije igrao dva tjedna zbog ozljede. Predao je četvrtfinalni meč Andyju Murrayju. Vratio se treninzima, a na mogao bi zaigrati na turniru u Indian Wellsu ili možda u Davis Cupu tjedan prije toga. Ovisi o tome što će mu savjetovati liječnici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sony Anderson 11.02.2010.

    ako nadal bude maksimalno spreman i zdrav definitivno je prvi favorit roland garrosa i samo ispravka predao je andyu murrayu a ne roddicku

Komentiraj...
Vidi sve komentare