To je to što me zanima!

Nadalova trudna supruga skoro završila na operaciji: Posljednje vrijeme sam pod stresom...

Bilo je puno nagađanja u medijima o zdravlju moje supruge. Mogu reći da je u dobrom stanju. Ne želim iznositi više detalja. Ovaj aspekt mi je jako bitan, ali dobro se nosim sa situacijom, rekao je Nadal
Vidi originalni članak

Rafa je u braku s Xiscom Perello, a početko ove godine kao plod njihove ljubavi dobit će prinovu u obitelji. Nadal je jedini iz 'velike trojke' koji još nema djecu, ali u listopadu će u on dobiti svog nasljednika. 

- Volio bih imati djecu i obiteljski sam tip. Međutim, stvarnost je drugačija. Volio bih da san o djeci ispunim kad mi to dopusti moja sportska karijera. Želim brinuti o njima, rekao je Nadal, rekao je španjolski tenisač Rafael Nadal svojevremeno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Nadal je trenutačno u SAD-u gdje igra US Open, a uoči samog početka dočekale su ga zabrinjavajuće vijesti o zdravstvenom stanju njegove odabranice. Nadalova supruga, koja je u 32. tjednu trudnoće, završila je u bolnici u jednoj privatnoj klinici u Madridu, a španjolski mediji pisali su da liječnici razmišljaju i hitnoj operaciji. 

Nadal se plasirao u treće kolo US Opena pobijedivši Fabija Fogninija, ali i dalje je zabrinut za zdravlje svoje supruge. 

- Bilo je puno nagađanja u medijima o zdravlju moje supruge. Mogu reći da je u dobrom stanju. Ne želim iznositi više detalja. U posljednje vrijeme sam pod veliki stresom, ovaj aspekt mi je jako bitan, ali dobro se nosim sa situacijom - rekao je Nadal. 

Podsjetimo, Nadal se prije dva tjedna u Cincinnatiju vratio na teniske terene nakon dva mjeseca izbivanja, a Borna Ćorić zaustavio ga je već u drugom kolu. Nije Rafa bio na svojoj top razini, osjetio se izostanak mečeva, ali očito je i ovo bilo razlog njegovog lošijeg izdanja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare