To je to što me zanima!

Nadam se da će Njemačka pobijediti Hrvatsku

Njemački izbornik bio je zadovoljan predstavom svojih nogometaša, dok poljski Leo Beenhakker nije bio nezadovoljan igrom svoje momčadi
Vidi originalni članak

Prva je utakmica uvijek izvanredno važna, jer daje samopouzdanje. Mislim da smo je zaslužili. Podolski je zabio dva krasna gola, a momčad je generalno pokazala sjajnu predstavu. U prvom smo dijelu krenuli dobro, pristiskali. Međutim, potom smo se povukli. Poljaci su dobri, znali su stati na kraj našem razvijanju igre. Neke stvari još uvijek možemo popraviti. Michael Ballack izgledao je borbeno i dobro je vodio momčad. On je tip vođe koji može podići igru ostatlih suigrača. Obrana je danas bila vrlo stabilna, odradila posao praktički bez greške. Mislim da je sada najvažnije “ostati na zemlji”. Pobijedili smo tek u prvoj utakmici, zaključio je Löw.
- U velikom smo dijelu utakmice izgledali ravnopravno jakoj Njemačkoj. Prvi je gol pao iz vrlo sporne situacije. Morali smo nakon toga zaigrati otvorenije kako bismo probali izjednačiti. Zadovoljan sam načinom na koji smo to činili. Bilo je situacija za izjednačenje. Vjerujem da imam mentalno vrlo snažnu momčad. Turnir je još uvijek otvoren za nas. Mislim da još uvijek situaciju držimo u svojim rukama. Pod uvjetom da Njemačka, što očekujem, pobijedi Hrvatsku - izrazio je nade Nizozemac na klupi Poljske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelenooki 09.06.2008.

    beenhaker koliko si ruzan toliko si i glup tako da necu komentirat tvoju izjavu!

  • Helena_Zg 09.06.2008.

    gad

Komentiraj...
Vidi sve komentare