To je to što me zanima!

"Nadam se da ću razuvjeriti sve one koji mi nisu vjerovali.."

Sveta je prilika poraziti protivnika poput Srbije. Od svih skupina imamo najtežu, nema autsajdera. Otkidali su u prošlosti puno bodova favoritima, rekao je Štimac
Vidi originalni članak

Dan nakon što je izabran za novog, devetog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Štimac podijelio je dojmove kao čelni čovjek reprezentacije u razgovoru za NovuTV.

- Sretan sam jer ću imati priliku, mogućnost i čast dokazati se onima koji su skeptični i koji mi ne vjeruju - rekao je u uvodu Štimac.

Prije godinu teško bi se moglo naslutiti da će Štico dobiti jednu od vodećih funkcija u hrvatskom nogometu nakon što je u HNS-ovom cirkusu izgubio borbu za predsjednika Saveza od Vlatka Markovića.

- Događaje je teško predvidjeti, kad bi mogli ne bi bilo interesantno. Važno da je došlo do promjena.

Štimac se nije mogao osvrnuti na onu izjavu 'nećeš razbojniče' Zdravka Mamića s kojim je surađuje na istoj strani.

- To se odnosilo kad sam ja pretendirao za mjesto predsjednika. Mamić nikad nije štedio riječi hvale kad se radilo o mojem umijeću i poznavanju nogometne igre.

Skupina za Svjetsko prvenstvo nikad nije bila teža.

- To je istina obzirom da nitko od njih nije bio na Euru. Od svih skupina imamo najtežu, nema autsajdera. Otkidali su u prošlosti puno bodova samim favoritima što razlog više da budemo oprezni, ali i optimistični.

Štimca čekaju dvije važne utakmice sa Srbijom i okršaj sa starim poznanikom Sinišom Mihajlovićem na suparničkoj klupi.

- To je jedna sveta prilika poraziti takvog protivnika, a mi to moramo iskoristiti. Jednako kao što sam se kao igrač radovao takvim susretima, radovat ću se i sada kao izbornik - rekao je novi izbornik reprezentacije.

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ApsolutnihSto 07.07.2012.

    Ahahaha pa ovaj počeo sa istim pričama kao i Goluža. Opet ćete kući podvijena repa dečki :D

  • Novi Sad SERBIA 07.07.2012.

    hah ja mislim da se nećeš baš lepo provesti štimcu previše si opet bahat i neodgojen , vidimo se u kvalifikacijama "!!!!

  • KnezDomagoj 07.07.2012.

    Pravi Hrvati će novom izborniku dati podršku i neće mu bacati klipove pod noge, i kada bude teško trebamo stati iza ovog čovjeka i stručnog stožera. Svi koji ne misle tako nemaju tražiti šta u Lijepoj našoj. Ajmoooooooooo Hrvatska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare