To je to što me zanima!

"Nadamo se da ćemo ponovno u finale na čarobni Wembley"

"Bayern je veliki klub protiv kojeg ćemo nastojati raditi što najbolje znamo, uživati u nogometu. Lani smo ispali u polufinalu, sada se moramo koncentrirati na Bayern"
Vidi originalni članak

Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta s puno je poštovanja pričao o Bayernu protiv kojeg će katalonski klub loviti finale Lige prvaka…

Prva polufinalna utakmica igra se u Münchenu 23. travnja, a uzvrat u Barceloni je na rasporedu 1. svibnja.

- Bit će to sudar dviju velikih momčadi koje gaje različite stilove igre. Bayern je velika momčad, veliki klub protiv kojeg ćemo nastojati raditi ono što najbolje znamo, uživati u nogometu. Lani smo ispali u polufinalu, ali to je iza nas, sada se moramo koncentrirati na Bayern - naglasio je Zubizarreta, zaključivši:

- Nadamo se da ćemo ponovno na Wembley - čarobno mjesto za nas.

Na slavnom londonskom stadionu, koji je domaćin ovogodišnjeg finala, Barcelona je osvojila svoj prvi, ali i posljednji od četiri naslova europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • MaliciozniĆavar 13.04.2013.

    Da imate 50 igrača od kojih su 30-orica Messi ne bi vam pomogli protiv Bayerna, pomirite se s tim prošli ste najgore moguće u ždrijebu i nemate šanse!

  • Volim Barcelonu 12.04.2013.

    Nadamo se i mi kao navijači ;).Bit će teško, ali s pravom borbom i da se ponovi tekma slična kao i s Milanom, mislim da finale može bit spremno ;)

  • pacovikozec 12.04.2013.

    ja znam ko ce proci u finale al vam necu rec jer bi vi to odma svima rekli pa bi svi znali prije vremena,tako da ja necu nista govorit,e

Komentiraj...
Vidi sve komentare