To je to što me zanima!

Nadmašili Kneževe dvore: Parove izvukli u Sv Donatu

Hrvatska Davis Cup reprezentacija u Zadru u petak protiv reprezentacije Brazila počinje borbu za povratak u sam svjetski teniski vrh
Vidi originalni članak

Ne znam je li mi bilo teže kad je Ljubo prošle godine otkazao uoči meča u Wimbledonu ili sad ova situacija oko Marina Čilića. Pehovi nas doista ne zaobilaze, ali ovog puta i preko njih moramo do Svjetske skupine, rekao je izbornik naše Davis Cup reprezentacije Goran Prpić nakon ždrijeba meča Hrvatska - Brazil.
Zadrani su uspjeli nadmašiti čak i dubrovački Knežev dvor. Ostat će tako upisano da je ždrijebanje prvi put bilo u crkvi, i to u Sv. Donatu, koji datira još iz 9. stoljeća.
- Napravio sam odličan posao s kondicijskim trenerom Krolom i spreman sam za Brazilce. Cilj je povratak Hrvatske tamo gdje joj je i mjesto - rekao je Mario Ančić, koji u petak u 14 sati u dvorani Višnjik otvara protiv Belluccija.

ČILIĆ ZBOG UKOČENOG LICA OTKAZAO PEKING
Nije dobro. Ići ću u Zagreb na nove pretrage, tako da ću morati otkazati planirani turnir u Pekingu. Teško mi pada to što neću igrati ovdje, rekao je Marin Čilić, koji je s novinarskih mjesta promatrao ždrijebanje u zadarskoj crkvi Svetog Donata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare