To je to što me zanima!

Nadurenog Ronalda tješila je mama: Sine, drži glavu gore...

Pa i on treba odmor, u utorak je već nova utakmica, odgovorio je Zidane na pitanje zašto je izvadio Ronalda 20 minuta prije kraja. Ronaldo nije ni pogledao trenera kad je izlazio...
Vidi originalni članak

Real je prosuo nove bodove odigravši tek 2-2 protiv Las Palmasa na Kanarskim Otocima, a Zinedine Zidane napravio je presedan. Izvadio je Cristiana Ronalda u trenucima kad je madridski klub imao samo 2-1 što Portugalcu nije baš sjelo.

Njegov izraz lica tijekom zamjene postao je hit na društvenim mrežama, a Zinedine Zidane je kasnije objasnio da je to napravio jer mu treba odmor za Ligu prvaka.

Sine, drži glavu gore

- Imali smo sve pod kontrolom, ali nedostajalo nam je koncentracije. Ronaldo? Pa i on ponekad treba odmor, u utorak je nova utakmica - rekao je Zidane, kojem je Ronaldo pružio ruku dok je izlazio, ali nije ga niti pogledao.

Ronaldo je ove sezone zamijenjen u dvije od četiri utakmice u kojima je igrao.

Prošle sezone odigrao je sve minute u prve 34 utakmica u Primeri dok nije došla ona ozljeda zbog koje je prekinuo impresivan niz.

Ronalda je nakon utakmice utješila majka Dolores.

- Sine, uvijek drži glavu gore - napisala je najveća i najvjernija Cristianova navijačica.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • pjetro69 25.09.2016.

    Šnidaric novinarstvo 101

  • kakadu5 25.09.2016.

    Sad je za klupu u pola sezone ce biti penaldo a na kraju sezone kao i svake godine kad bude opet zabio preko 50 golova kao uvijek onda cete sutiti do pocetka iduce. Jedne godine cete pogodit pa ce i zabit manje od 50 golova u sezoni i onda se konacno necete vise sami sebi istovariti u usta stoko sitnog zuba

  • Hrco14 25.09.2016.

    Ronaldo vec redovno nedaje sve od sebe na terenu,nepostuje suigrace a pogotovo suparnike.Mozda su i godine problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare