To je to što me zanima!

Nagrada za lomljenje noge - poziv u reprezentaciju!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ryan Shawcross ne zna da li bi se smijao ili plakao. Braniča Stokea polomio je nogu mladom Ramseyju da bi ga Capello pozvao u repku..
Vidi originalni članak

Igrala se 65. minuta i borba Stoke Cityja i Arsenala na sredini terena se zaoštrila. Aaron Ramsey i Ryan Shawcross našli su se u izglednoj prilici da dođu do lopte, no umjesto nje Shawcross je svom snagom nagazio 19-godišnjeg Arsenalovog veznjaka. Krik je odjeknuo stadionom, a igrači i liječnici su u punoj brzini dotrčali nesretnom igraču. Noga je pukla, Shawcross je dobio crveni karton te briznuo u plač nakon što je shvatio što je učinio.
- Nikakve zle namjere nije bilo u mom startu. Nikad ne bi namjerno ozlijedio igrača! - branio se šokirani branič koji je u suzama napustio teren.
Nekoliko sati poslije 22-godišnji Shawcrossa dobio je poziv od izbornika Capella za reprezentativni susret protiv afričkog prvaka Egipta na Wembleyju.
Talijanskog stručnjaka zanimaju postupci igrača (Shawcrossov potez će Ramseyja koštati izbivanja s terena najvjerojatnije godinu dana op.a) dokle god se ne radi o njegovoj momčadi, već samo obraća pažnju na igračevu kvalitetu. U slučaju da se ovakav nemili scenarij dogodio u engleskoj reprezentaciji, vječito strogi Capello bi vjerojatno mladog Shawcrossa udaljio iz reprezentacije zauvijek. Podsjetimo, Johnu Terryju je Talijan oduzeo kapetansku vrpcu zbog seks-afere kojom je narušio odnos sa reprezentativnim suigračem Wayneom Bridgeom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mihaljevic 28.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Dakox 28.02.2010.

    Pa nije bilo namjere u ovome, cak mi se cini da je isao loptu napucati, a ovaj je uletio na loptu i dobio po nogama nazalost, namjere nije bilo, a kao drugo vidi se da je momku zao i da je slomljen izasao sa igralista. Tako da je svaki kometar i napad na njega suvisan.

  • Progress 28.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare