To je to što me zanima!

Nagrada za tešku sezonu: Cibona je prvak Hrvatske!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon poraza u finalu NLB lige i u Kupu, odličnih utakmica iznad očekivanja u Euroligi, a sve bez kune u džepu, Cibona je konačno došla do trofeja
Vidi originalni članak

Cibona je u posljednjoj utakmici sezone zaslužila konačnu nagradu za iznimno tešku sezonu, naslov prvaka Hrvatske! Vukovi su razmontirali Zadar 95-73 i prva su momčad u povijesti domaće lige koja je okrenula zaostatak od 2-0 u finalnoj seriji! Zadrani ni meč loptu na Višnjiku nisu znali iskoristiti. Ovo im je 16. naslov prvaka za koji je najzaslužniji bio Bogdanović (21 koš).
- Presretan sam pogotovo što su nas svi otpisali nakon 0-2. Svaka čast momcima i ovoj krasnoj publici - rekao je Vukušić, a Marko Tomas koji je zabio 18 koševa dodao:
- Želja mi je ostati ovdje, no to je jedno, a realnost je drugo.
U punom Draženovom domu Zadar je bolje otvorio utakmicu. Vodili su 21-14, a onda je zagrebačka momčad napravila seriju od čak 15-0. Nakon prve četvrtine imali su prednost 24-21, a na poluvremenu 51-43. Zadar se nije predao i približio se na 53-49, a onda potpuno potonuo... Još jedna serija od 20-4 zadala im je i posljednji udarac.
Cibona je tako doživjela veliko zadovoljstvo za sezonu u kojoj su šokantno izgubili finale NLB lige od Partizana košem u posljednjim desetinkama. Izgubili su i finale Kupa, a u Euroligi su odigrali iznad očekivanja. I sve to bez kune u džepu. Na klubu ostaje da sve te junake proba zadržati jer su oni vratili publiku u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ultras 10.06.2010.

    Gordon neka ode brati pamuk

  • Rijecka Torcida 10.06.2010.

    Zadar i Hajduk dva su kluba bratska s njima se ponosi cjela hrvatska

  • ultras 10.06.2010.

    TORCIDA RIJEKA -----> voliš li ti svoj grad i klub NK RIJEKA?

Komentiraj...
Vidi sve komentare