To je to što me zanima!

Nainggolan: Žena mi ima rak, zbog korone me još više strah

Korona virus je veliki problem, samo o njemu pričamo... Bolnice izbjegavamo, a termini za kemoterapije nam se pomiču. Claudia je na listi čekanja, a imunitet joj je slab, bojim se korona virusa, rekao je Belgijac
Vidi originalni članak

Belgijski veznjak Radja Nainggolan (31) prije nekoliko je godina smatran jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji. Uz njegovo ime povezivali su se brojni klubovi, ali on u Romi nikad nije dosegnuo puni potencijal i napravio iskorak ka još jačim destinacijama. Dijelom i zbog nesportskog života.

Ipak, ljetos se smirio, vratio se u "svoj" Cagliari u kojem je ranije stekao ime. Mnogi se nisu mogli načuditi tom transferu, a onda je otkrio kako mu supruga Claudia boluje od raka. 

- Bolest će uskoro za mene biti samo loša uspomena - kazala je tad Claudia koja unatoč teškoj dijagnozi nije klonula duhom.

Claudia se i danas, gotovo godinu dana nakon što joj je dijagnosticirana bolest, još drži. Ide na kemoterapije, a imunitet joj je jako slab. To zabrinjava Nainggolana jer Italijom hara korona virus.

- Korona virus je veliki problem, samo o njemu pričamo... Bolnice izbjegavamo, a termini za kemoterapije nam se pomiču - kazao je Radja medijima pa dodao:

- Valjda će sve krenuti nabolje. Claudia ima slab imunitet. Postoje liste čekanja prema kojima će se odlučiti kad će ona sljedeći put na terapiju. Kad idem u dućan postoji rizik da ću "pokupiti" virus. Jako me strah, kad se vratim kući bojim se da nešto ne prenesem njoj, ali oprezan sam i mislim da je sve zasad OK. Već smo prošli najteži period, stvari idu u pravom smjeru - rekao je Nainggolan i time dao naslutiti da se supruga oporavlja od karcinoma.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • istra zemlja 26.03.2020.

    💪💪💪💪💪💪 samo jako!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare