Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Nainggolan: Žena mi ima rak, zbog korone me još više strah

Korona virus je veliki problem, samo o njemu pričamo... Bolnice izbjegavamo, a termini za kemoterapije nam se pomiču. Claudia je na listi čekanja, a imunitet joj je slab, bojim se korona virusa, rekao je Belgijac

Foto: Instagram
1 komentara

Belgijski veznjak Radja Nainggolan (31) prije nekoliko je godina smatran jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji. Uz njegovo ime povezivali su se brojni klubovi, ali on u Romi nikad nije dosegnuo puni potencijal i napravio iskorak ka još jačim destinacijama. Dijelom i zbog nesportskog života.

Ipak, ljetos se smirio, vratio se u "svoj" Cagliari u kojem je ranije stekao ime. Mnogi se nisu mogli načuditi tom transferu, a onda je otkrio kako mu supruga Claudia boluje od raka. 

- Bolest će uskoro za mene biti samo loša uspomena - kazala je tad Claudia koja unatoč teškoj dijagnozi nije klonula duhom.

Serie A - Inter Milan v Cagliari | Autor: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Claudia se i danas, gotovo godinu dana nakon što joj je dijagnosticirana bolest, još drži. Ide na kemoterapije, a imunitet joj je jako slab. To zabrinjava Nainggolana jer Italijom hara korona virus.

- Korona virus je veliki problem, samo o njemu pričamo... Bolnice izbjegavamo, a termini za kemoterapije nam se pomiču - kazao je Radja medijima pa dodao:

- Valjda će sve krenuti nabolje. Claudia ima slab imunitet. Postoje liste čekanja prema kojima će se odlučiti kad će ona sljedeći put na terapiju. Kad idem u dućan postoji rizik da ću "pokupiti" virus. Jako me strah, kad se vratim kući bojim se da nešto ne prenesem njoj, ali oprezan sam i mislim da je sve zasad OK. Već smo prošli najteži period, stvari idu u pravom smjeru - rekao je Nainggolan i time dao naslutiti da se supruga oporavlja od karcinoma.

Naši partneri pišu
Message