To je to što me zanima!

Najbolja kickbox organizacija već je potpisala s Cro Copom?

Najbolja borilačka organizacija Glory je na svojim službenim stranicama, među profilima boraca, otkrila kako za njih nastupa, odnosno nastupat će Mirko Filipović!
Vidi originalni članak

Mirko Filipović najavio je velike planove za narednu, 2014. godinu. Čini se kako je dio njih otkriven.

Naime, najbolja borilačka organizacija Glory je na svojim službenim stranicama, među profilima boraca, otkrila kako za njih nastupa, odnosno nastupat će Cro Cop! Stavili su osnovne informacije, poput omjera u karijeri, uz par opisnih rečenica. 

Jasno je kako se će hrvatski borac iz slobodne borbe prebaciti u prvu ljubav. Ove godine osvojio je K-1 World Grand Prix

U Gloryju ga čekaju svi elitni kickboxeri, a navodno bi se jedan 'event' mogao održati u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SWEET CHILD 23.11.2013.

    Sretno Mirko!

  • Bonkoooo 23.11.2013.

    daj ljudi nemojte biti smješni, kako smo mi jadan narod! Dođe srbin komentirat na nas portal i mora nam reć da smo jadni, kako se ne ponosimo njime, što nam je sve dao taj čovjek, zaduzio nas je, veze s japanom su neke isle preko njega. Tamo ga svi obozavaju i pamtit će ga zauvijek. BOlje nego da sjedi u saboru i pravi nas kretenima.

  • Neutralni 23.11.2013.

    Sad zaradi pet puta više kad izgubi nego prije što je dobijao za pobjedu i normalno je da to proba iskoristiti pazeći se i ne riskirajući previše.. Izađi, ako možeš nešta napraviti napravi ako ne padni, pokupi lovu i begaj doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare