To je to što me zanima!

Najbolje sportske fotke godine: Na jednoj su i srebrni Vatreni...

Za nas ne baš osobito sretan trenutak uhvaćen objektivom Reutersovog fotografa prikazuje nemoćan pogled Danijela Subašića u finalu SP-a, nakon što je Mandžukić nesretno glavom skrenuo loptu u mrežu
Vidi originalni članak

Za kraj godine Reuters je izabrao najbolje sportske fotografije koje su obilježile 2018. godinu. Među izabranim fotkama međunarodne news agencije nastale prije 167 godina, našla se i jedna na kojoj su Vatreni. 

Za nas ne baš osobito sretan trenutak uhvaćen objektivom Reutersovog fotografa prikazuje nemoćan pogled Danijela Subašića u finalu Svjetskog prvenstva, nedugo nakon što je Mandžukić nesretno glavom skrenuo loptu u mrežu.

Ima tu svega, od francuskog izbornika Deschampsa kojeg su igrači bacali u zrak nakon što su osvojili SP, Neymara i njegove 'centrifuge' koju uključi čim ga netko pipne, navijača HSV-a koji su zapalili teren, doslovno, Serene Williams i njezinog prijetećeg prsta prema sucu, sudara u biciklizmu, Formuli 1, Ronalda koji se izderao na sirotog suca kojeg je skoro udarila 'kap' pa do dimne zavjese što je bio uvod u finale Copa Libertadoresa između Boce i Rivera.

Uživajte... 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 26.12.2018.

    onaj sudar u belgiji je bio stravičan moglo je bit svašta...

  • neki tamo lik 26.12.2018.

    Vrsaljko dok leži na zastavi daje mnogo mnogo snažniju poruku, ovo sve ostalo je tak-tak

  • kradljica 26.12.2018.

    A Kolinda u svlačionici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare