To je to što me zanima!

Najbolji je strijelac u Serie A, a za nagradu dobio tek 872 kune

Andrea Belotti za Torino je ove sezone zabio 23 gola, a čelnici kluba poklonili su mu Swarovski kristal u obliku pijetla, koji se na internetu može naručiti za manje od 900 kuna
Vidi originalni članak

Andrea Belotti (23) najbolji je posao Torina u posljednjih nekoliko godina. Prošlog ljeta za svega 7,5 milijuna eura doveli su ga iz Palerma, a on trenutačno s Edinom Džekom dijeli prvo mjesto na listi najboljih strijelaca Serie A s 23 gola.

U svojoj debitantskoj sezoni u Torinu bio je već i kapetan, zabio je najbrži hat-trick u talijanskom prvenstvu u 21. stoljeću (sedam minuta i 15 sekundi), a toliko je dobar da ga je Fabio Capello proglasio boljim napadačem od Gabriela Batistute.

Za Belottija se već raspituju europski velikani, a čelnici Torina zaštitili su se tako što su u ugovor ugradili odštetnu klauzulu od 100 milijuna eura za svog mladog napadača.

Belotti, kojem je nadimak "pijetao", trebao je inzistirati i na boljem bonusu za golove. Nije baš monetizirao 23 gola u Serie A, a kakvu je pogrešku napravio pokazali su mu čelnici kluba.

Svojem najboljem napadaču poklonili su Swarovski kristal u obliku pijetla. Nemojte da vas ovo Swarovski prevari, jer kristalnog pijetla može se na internetu naručiti za 872 kune.

U redu, poklon je simboličan, no valjda su prvom napadaču Serie A gurnuli i koju 'tisućicu', eura naravno, u džep. Da ima...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ogy2007 07.04.2017.

    Jer jadan nema plaću pa se vi sad brinete sto je dobio poklon od samo 100eura

  • VidBlažeković 07.04.2017.

    Mario Belotti i Andrea Balloteli u vrhu napada talijanske repke 😂

  • jule123 07.04.2017.

    Mario HAHAHAHAHAHAHHAHAH

Komentiraj...
Vidi sve komentare