To je to što me zanima!

Najbolji medvjed Ouellette radije u Zagreb nego u NY

Hokejaš Medveščaka Mike Ouellette izabrao je na početku sezone dolazak u Zagreb, iako je držao u rukama poziv iz NHL-a. I apsolutno je pogodio...
Vidi originalni članak

U prvih 20 utakmica zabio je 11 golova te dijeli četvrto mjesto na ljestvici strijelaca EBEL-a. Uz Johna Hečimovića, Kanađanin Mike Ouellette (27) najkorisniji je igrač Medveščaka, a s nekoliko fantastičnih poteza ubrzo je postao miljenik navijača u Domu sportova. Svi dresovi s njegovim imenom i brojem 44 odavno su rasprodani.
- Imao sam nekih kombinacija s momčadima iz NHL-a, u igri su bili i New York Islandersi. No tamo ne bih puno igrao, vjerojatno bi me poslali na posudbu u nižu ligu, AHL. Nikakva konkretna ponuda nije došla, pa sam odlučio doći u Europu. Zagreb mi se činio kao odlična opcija jer sam znao da ću ovdje više igrati, više zabijati i na neki način biti glavni igač - kaže Ouellette, koji živi sa zaručnicom Meredith u stanu u Novom Zagrebu.
Kao klinac Mike je čak 10 godina igrao nogomet, no na kraju se odlučio za hokej.
- U Kanadi sam bio solidan, ali u Europi bih sigurno bio loš nogometaš. Ma volim sve sportove. Znam da je Hrvatska dobra u rukometu. Stvarno, nemam pojma o tom sportu, ali sigurno ću otići na nekoliko utakmica, zanima me. Ići ću i na Cibonu, a volio bih pogledati i Dinamo u Europskoj ligi.
Medveščak je u prvoj sezoni u EBEL-u dosad osvojio 19 bodova i drži osmo mjesto. No Ouellette i suigrači imaju za čim žaliti.
- To je odličan rezultat, ali moglo je i bolje jer smo neke utakmice izgubili preglupo. No uvjeren sam da ćemo ući u doigravanje, a možemo dobiti svakog - zaključio je Mike.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cinc 06.11.2009.

    Znam da će svi reći da je Foxov gol najjači, ali onaj gol protiv 99ersa u zadnjoj tekmi, bekend iz okreta s protivnikom na leđima mi je možda čak i spektakularniji. Bio je to strašan gol!

  • plavocrni 06.11.2009.

    za pogledat Dinamo ces morat ipak pricekat godinu dana :D :D

  • neotesani 06.11.2009.

    \"a volio bih pogledati i Dinamo u Europskoj ligi.\" xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare