To je to što me zanima!

Najbolji mladi malonogometaši svijeta stižu u Zagreb u petak

U Zagreb će stići dvije fantastične brazilske, dvije talijanske te po jedna iranska belgijska, iranska i španjolska momčad. Uz naravno domaću momčad, MNK Fusio
Vidi originalni članak

Ovaj vikend na Zagrebačkom Velesajmu snage će odmjerit neki on najboljih svjetskih malonogometaša do 17 godina. U organizaciji malonogometnog kluba Fusio u Zagreb će stići dvije brazilske, dvije talijanske te po jedna iranska belgijska, iranska i španjolska momčad. Uz naravno domaću momčad, MNK Fusio, koju vode dvije legende zagrebačkog betona ponajbolji treneri futsala u Hrvatskoj, Marinko i Zdravko Mavrović.

Spomenutih osam ekipa borit će se za ručno izrađene unikatne medalje i pehare namijenjene za najbolje tri momčadi te za najboljeg strijelca, igrača i vratara turnira. O najvećem međunarodnom turniru koji je ikad održan u Europi svoj su sud dali i neki od glavnih aktera i organizatora, a prvi se na njega osvrnuo glavni delegat, alfa i omega projekta, Zdenko Paltrinieri.

- Pripreme su gotove i turnir već danas može započeti.

Fusio Futsal Cup počinje u petak i traje do nedjelje, ulaznice koštaju 20 kuna, a igra se u 18. paviljonu Zagrebačkog Velesajma. Turnir će imati prijenose uživo preko streama na YouTubeu, streaming.hr-u, a na stranici sportnews.hr će biti detaljna statistika, slike i sve vezano uz turnir nakon svake utakmice. Osigurana je i tombola te poprati sadržaji za zabavu gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • floyd_1 11.07.2012.

    Čestitke i zahvala , ljudima koji su ovo organizirali . Konačno nogomet , za ljubitelje nogometa u RH .

Komentiraj...
Vidi sve komentare