To je to što me zanima!

Najbolji na svijetu, ali tek treći u domovini: Messi iza boksača

Sergio Martinez i Sebastian Eduardo Crismanich dva su najbolja sportaša Argentine dok je Messi treći. Martinez je boksač, a Crismanich zlatni olimpijac u taekwondou
Vidi originalni članak

Leo Messi je ponajbolji sportaš svijeta i najbolji nogometaš, ali u Argentini ne misle tako. Iako je i tamo božanstvo, tamošnji sportski novinari smatraju kako su od Messija bolji Sergio Martinez i Sebastian Eduardo Crismanich.

Sigurno se pitate tko su oni. Prvi je boksač, prvak u srednjoj kategoriji po WBC verziji, a drugi je zlatni olimpijac u taekwondou (do 80 kilograma). 

Messi je postao rekorder po broju golova u kalendarskoj godini, zasad je na brojci 90, ali je osvojio samo Kup kralja s Barcelonom i to očigledno nije bilo dovoljno.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Prstupak 21.12.2012.

    Nogomet je jedini sport u kojem jedino i isključivo caruje novac te za sobom povlači primitivizam,mahom glupave nogometaše bez škole koji voze preskupe aute i vuku kurvice manekenke za sobom. Najzagriženiji navijači pak su uredno svi skupa primitivni,šovinisti,rasisiti,zatucane seljačine i općenito nogomet je danas moralna nakaza sporta.

  • AnteG 21.12.2012.

    nikad ništa taj argentinac nije napravio za svoju domovinu! Zato nije niti prvi ;) najveći svih vremena uvijek su dovukli svoje repke do trona! Do trofeja o kojem sanja svaki nogometaš! Svjetsko prvenstvo! No to ipak osvajaju timski igrači! Pravi pobjednici, istinske legende nogometa - igrači kojima nije stalo do privatnih rekordi ;)

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    iznenađen sam, pošto se nogomet deklarira kao "najveći" sport, tako da mi je ovo jako lijepo za čuti, na svijetu ima toliko drugih i dobrih igrača, a za njih se ni ne zna toliko! svaka mu čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare