To je to što me zanima!

Najbolji prijatelj umro, a on je zaražen: Drama Jorgea Jesusa

Portugalac koji trenira brazilski Flamengo ima 65 godina i nekonkluzivni pozitivni test na COVID-19, a najbolji prijatelj mu je u Portugalu preminuo od posljedica zaraženosti korona virusom
Vidi originalni članak

Prije 11 godina portugalski trener Jorge Jesus (65) izgubio je milijun eura zbog investicije u bankrotiranu Banco Privado Português. Danas se tih dana doba sjeća kao doba sreće jer: upravo živi najteže dane svog života.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jer Jorge Jesus je u istom danu doznao da mu je od korona virusa preminuo najbolji prijatelj Mário Veríssimo (85) te da je i on sam vjerojatno zaražen, a sa 65 godina također u jako rizičnoj skupini.

COVID-19 ne bira, a Jorge Jesus u Brazilu to nije imao kome reći. Nekad trener Benfice i Sportinga, a danas šef struke Flamenga iz Rio de Janeira u subotu je prije utakmice koja se morala igrati u live TV prijenosu upozoravao da treba zaustaviti nogomet.

Neposredno prije toga doznao je da je fizioterapeut Mário Veríssimo, čovjek s kojim je desetljećima radio i prijateljevao, u Portugalu umro od posljedica zaraze korona virusom, a kasno iste večeri i samom au Jorgeu Jesusu došli 'nekonkluzivni nalazi o pozitivnom testu na COVID-19'.

Portugalac je daleko od domovine, korona virus svojim prokletim plaštom prekriva cijeli svijet no moguće je da na kraju ispadne kako sam trener i nije zaražen. Ako to brazilski liječnici uspiju nedvojbeno zaključiti.

- Ljudi, ovo n-i-j-e šala. Radi se o virusu koji se pojavljuje ama baš svugdje. Ne smijemo u Brazilu misliti kako se događa negdje drugdje, a ovdje je sigurno. Nogomet mora stati. Od ovog se umire, a nogometaši su ljudi, nisu supermeni! - govorio je vidno ganuti Jorge Jesus u kamere brazilskih televizija.

U Brazilu su, u trenutku pisanja ovog teksta, dijagnosticirana 234 slučaja zaraze, bez smrtnih psoljedica te sa dvije osobe u kritičnom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 17.03.2020.

    Inace taj njegov frend je bio teski bolesnik na dijalizi!!to niste napisali,samoo da je umro od korone!!uzass

  • obama terorist 17.03.2020.

    Da nebi korone covjek bi zivio jos jedno 100god hahahaha

  • vedii888 17.03.2020.

    Strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare