To je to što me zanima!

Najbrži ženski servis ikada: Venus je 'opalila' čak 209 km/h

Servis neće biti službeno priznat jer tvrtka koja mjeri brzine za WTA nije postavila radare u Tokiju. Venus Williams svejedno drži i službenu titulu najbrže "serverice"
Vidi originalni članak

Venus Williams 'opalila' je u četvrtak najbrži servis u povijesti ženskog tenisa, loptica je išla brzinom od čak 209 kilometara na sat! Servis kojeg se ne bi posramila niti većina igrača.

Pobijedila je Eugenie Bouchard u četvrtfinalu Tokija, a pri rezultatu 4-3 je oborila svjetski rekord. Zanimljivo, servis čak nije bio niti as, Bouchard je dirala lopticu. Ipak, neće joj biti priznat jer tvrtka koja službeno mjeri brzine za WTA nije postavila radare u Tokiju.

- Nisam mogla vjerovati iako puno jače serviram otkako sam se oporavila od ozljede. Na US Openu ovog ljeta nisam bila niti blizu takvim servisima - rekla je starija sestra Williams.

Venus svejedno drži službenu titulu najbrže "serverice" jer je prije šest godina postigla brzinu od 207.6 km/h na US Openu

Inače, rekord u muškoj konkurenciji drži Ivo Karlović koji je servirao nevjerojatnih 251 km/h. Samuel Groth servirao je 263 km/h, ali na Challengeru pa nije priznat.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • franzdrkenbauer 27.09.2013.

    najbrzi servis i najjace stenjanje

  • blabla100 27.09.2013.

    Venus is full of sh... Majoli je svojevremeno napucavala lopticu preko 1000km/h, probijala je zvučni zid a niste joj posvetili ni jedan članak dok tu Venus dižete u nebesa kao da je nešto nadnaravno.

  • user_44170 27.09.2013.

    Inače, rekord u muškoj konkurenciji drži Ivo Karlović koji je servirao nevjerojatnih 251 km/h. Samuel Groth servirao je 263 km/h, ali na Challengeru pa nije priznat. ako je ovaj groth serviro 263 onda sam ja neki dan na treningu udario servu brzinom svjetlosti,ako ne i malo brže

Komentiraj...
Vidi sve komentare