To je to što me zanima!

Najdraža 'mušterija': Krle s dva gola pomrsio račune Hajduku

Sredinom nastavka Krstanović je zabio dva gola Hajduku koji je tako postao klub kojem je najviše zabijao u karijeri (16 golova). Izjednačio se s Miljenkom Mumlekom na vječnoj ljestvici golgetera HNL-a
Vidi originalni članak

Ivan Krstanović i u 39. godini zna kako rješavati važne utakmice. Neuništivi napadač Slaven Belupa zabio je dva gola Hajduku u odgođenoj utakmici 21. kola HNL-a na Poljudu ovu srijedu (2-2).

Krle je iskoristio igrača više za "farmaceute" od kraja prvog poluvremena, kad je Nihad Mujakić zbog šamaranja Karla Lulića dobio izravan crveni karton, i okrenuo utakmicu sredinom drugog dijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo je u 65. minuti s peterca laganim dodirom matirao Lovru Kalinića nakon ubacivanja Brune Gode s lijeve strane, a onda je u 69. poentirao i udarcem s više od 20 metara. Lopta je od bloka završila u mreži.

Bili su to 15. i 16. Krstanovićev gol u Hajduku. Od sezone 2010/11. zabijao je Splićanima u svakoj sezoni osim 2015/16. i 2016/17., kad nije ni mogao jer je igrao u Širokom Brijegu.

Krstanović je prvi gol proslavio skidanjem dresa i pokazivanjem broja 99 na dresu, a drugim se izjednačio s Miljenkom Mumlekom na četvrtom mjestu vječne ljestvice strijelaca HNL-a. Obojica sad imaju po 106 golova.

Treće mjesto koje drži Joško Popović (111) još je dostižno do kraja ove sezone, na drugom je Igor Cvitanović (126), a na prvom Davor Vugrinec sa 146 golova.

Hajduk je postao i klub kojem je Krstanović najviše zabijao u karijeri. Do ove srijede to je bila Istra kojoj je zabio 15, Lokomotivi je zabio 12.

Trener Slaven Belupa izvadio je Ivana iz igre u 79. minuti uz zasluženi pljesak, a Umut Nayir, koji je zabio i prvi gol, u 96. minuti je zabio za konačnih 2-2. Za oba gola asistirao mu je Marko Livaja.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Zrakoplovac 07.04.2021.

    nikad neću zaboraviti bitange i prnceze kad je gazda držao kladionicu i jednom prilikom kaže hvala dragom bogu na hajduku i uvijek neugodnom slaven belupu

  • Mamičev knjigovođa 07.04.2021.

    sjeba nas sudija,tribali smo pobodit

  • okii 07.04.2021.

    kakva je to blamaza da im "starac" zabije dva komada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare