To je to što me zanima!

Najgori su u Europi: Oni jedini nikog nisu pobijedili na terenu

Na dnu ljestvice Serie A nalazi se Pescara. Jedina su momčad u Europi koja nikog nije pobijedila na terenu ove polusezone. Doduše, imaju oni jednu pobjedu, ali ona je izborena za zelenim stolom.
Vidi originalni članak

Najbolji igrač Pescare ove polusezone je službenik Sassuola. Da nema njega, Pescara danas ne bi imala nijednu pobjedu. Naime, Pescara je u 2. kolu izgubila od Sassuola 2-1, ali bodovi su pripali Pescari jer su domaći zaboravili registrirati igrača. 

Nakon te "pobjede" igrači Pescare krenuli su nizati poraze, a nekad bi im se zalomio i remi. Pobijedili više nisu nikoga. 

Kad krenemo u pregled ostalih prvenstava u Europi nigdje ne pronalazimo takav slučaj. 

Istina, Split i Cibalija imaju po jednu pobjedu, ali oni su do nje došli na terenu. Kod naših susjeda u BiH posljednji je Olimpic Sarajevo s dvije pobjede, Novi Pazar u Srbiji ima čak tri pobjede, a slovensko Radomlje jednu kao Vinkovčani i Splićani.

Ni najdalji dijelovi Europe ne kriju momčad goru od Pescare. Na Islandu zadnji Throttur ima tri pobjede, a u Moldaviji Ceadir Lunga dvije...

Čudo će biti ako Pescara uspije sačuvati status prvoligaša, ali nikad se ne zna. Možda protivnici opet zaborave registrirati igrača. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nokia010 01.01.2017.

    Peskara i 0-15 su obelezili proslu godinu. Ziveo Hajduk ponos navijaca i osnivaca!

  • Vlad 01.01.2017.

    Nije to ništa prema DINAMOVOM učinku u LP. 0 pobjeda, 0 neriješenih, 0 golova. Taj rekord ne bude nadmašen dok god bude nogometa :-(

  • nemam2 01.01.2017.

    Boli njih ona stvar za pobjedu vazno je da se zabave

Komentiraj...
Vidi sve komentare