To je to što me zanima!

Najljepša menadžerica svijeta: Teško da Icardi ostaje u Interu

Neću reći da sigurno neće potpisati novi ugovor, ali to je u ovom trenutku malo izgledno. Nije logično da obnavljamo ugovor za isti iznos koji sad dobiva, rekla je Wanda Nara, supruga i menadžerica Maura Icardija
Vidi originalni članak

Mauro Icardi (25) u Interu je već šestu godinu, otkako je 2013. godine stigao iz Sampdorije. Sjajni argentinski napadač proteklih je godina redovito na meti europskih velikana, ali nije se odlučio na odlazak iz Milana. 

Ovaj put bi moglo biti drugačije jer sad je glavna Wanda Nara, koja nije samo njegova supruga, već i menadžerica i brine o njegovoj karijeri i odlučuje gdje će Mauro igrati. Wanda je žestoka pregovaračica, kažu, nepopustljiva, u što su se uvjerili u Interu. Otkrila je Wanda da je produžetak ugovora s Interom jako daleko i da je vjerojatnije kako će Mauro otići.

Moguće već u siječanjskom prijelaznom roku. U prilog tome ide i vijest da je Mauro Icardi kasnio na okupljanje s milanskim klubom i nije se pojavio na treningu. Iz kluba su najavili kaznu jer je prekršio pravilnik. 

Icardi ima ugovor s Interom do 2021. godine i trenutno traju pregovori oko novog.

- Nismo dobili zadovoljavajuću ponudu i neću reći da sigurno neće potpisati novi ugovor, ali to je u ovom trenutku malo izgledno. Nije logično da obnavljamo ugovor za isti iznos koji sad dobiva. On vrijedi puno više. Neki ozbiljni klubovi zainteresirani su za njega, dva najveća iz Španjolske s kojima imamo super odnose, a tu je i jedan klub iz Engleske i jedan iz Francuske - rekla je Wanda Nara za argentinsku televiziju TyC.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real, Barcelona, Chelsea, PSG, Manchester United... Icardi može birati.

Dobro, Barcelonu možemo odmah prekrižiti s popisa jer tamo je Leo Messi koji ne podnosi Icardija otkako je ovaj zaveo suprugu njegovog bliskog prijatelja Maxija Lopeza.

Da, radi se o Wandi Nari. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • It's kišing 10.01.2019.

    Aj tamo nek je Benzema pošprica...

  • MajaSpt 10.01.2019.

    e da vi vidite šta je wanda na twitteru objavljivala...

  • danko1471991 10.01.2019.

    Pa ništa čudno da želi karijeru podići na viši nivo igrati za velikana,nego gubiti najbolje godine u prosječnom klubu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare