To je to što me zanima!

Najljepša navijačica svijeta se vratila: Sad sam za Brazilce...

Prije 12 godina obećala je da će se skinuti za Playboy ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo. Nije, ali je ona to svejedno odradila. Sad se priklonila navijačicama Neymara i društva
Vidi originalni članak

Prva asocijacija na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi? Iritantne vuvuzele, Mundijal bez Hrvatske i -  Larissa Riquelme (37). 

Zgodna Paragvajka bila je zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a planetarno je popularna postala zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobitel. Često se pojavljivala u prijenosima utakmica, a ako nije imala kartu za ući na tribine, fotoreporteri su je nalazili u fan zonama. 

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od natjecanja u četvrtfinalu, Larissa se ipak fotografirala za časopis Playboy.

Sad se vratila na veliku scenu i pozirala s mobitelom u grudima u kupaćem kostimu u brazilskim bojama. Paragvaja nema u Katru, a Larissa je brže-bolje uskočila u opravicu reprezentacije susjedne države koja ozbiljno računa na naslov. Možda će i Larissa to proslaviti kakvom posebnom objavom?

Zbog velike popularnosti koju je stekla na SP-u 2010., poslovne ponude samo su se gomilale. Postala je model, glumica, blogerica, a čak se i okušala i u argentinskoj verziji Plesa sa zvijezdama i stigla do finala.

No prevelika eksponiranost utjecala je na njezin život pa je postala meta lopova. Godine 2014. godine lopovi su upali u njezinu kuću te ju opljačkali i istukli. Povukla se iz javnosti i u potpunosti se posvetila obiteljskom životu. Udala se za paragvajskog nogometaša Jonathana Fabbra i rodila mu kćerkicu. 

Ipak, taj život iza pozornice i reflektora joj je malo dosadio pa je Paragvajka odlučila iskoristiti staru slavu i to dobro unovčiti. Reklamira kupaće kostime, donje rublje i proizvode za kozmetiku, a mnogi su fascinirani da i nakon 12 godina izgleda fantastično. Ipak, mnogi bi je danas jako teško prepoznali. 

Bez obzira što je u skladnom braku, atraktivna Larissa tu i tamo zna počastiti svoje fanove na društvenim mrežama, a tamo ih ima popriličan broj. Na Instagramu ju prati 1,8 milijuna ljudi. 

A ona ih oduševljava iz dana u dan. Baš kao te 2010. godine kada ju je svijet upoznao...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sljastrava 26.11.2022.

    Narasle i njoj grudi i guza🤣

  • jozo biber 26.11.2022.

    Prošla bi kao Kostarika protiv Španjolske ;))

  • be yourself 26.11.2022.

    Ovo je pi*ka i pol ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare