To je to što me zanima!

Najljepša tenisačica na svijetu vraća se na teren: Šest mjeseci nisam uopće pomicala noge

Djačenko ima razloga posvetiti se svom Instagram profilu jer radi kao zaštitno lice za velik broj kompanija i od toga jako dobro zarađuje, a svoje pratitelje voli počastiti provokativnim fotografijama
Vidi originalni članak

Ruska tenisačica Vitalija Djačenko slovi za jednu od najljepših tenisačica svijeta. Iako nema zapažene teniske uspjehe, ruskinja zbog svog izgleda privlači poglede i mami uzdahe gdje god da se pojavi. Najveći teniski uspjeh joj je plasman u treće kolo Wimbledona, a dva puta je prolazila prvo kolo na Roland Garrosu.

BAŠ JE ZAPUŠTEN Legendarni tenisač pojavio se u javnosti i iznenadio izgledom

Osvojila je jednu WTA titulu u karijeri, a trenutno je na 633. mjestu WTA ljestvice. U posljednje vrijeme igra samo slabije turnire, a na jednom takvom se prošle godine i ozlijedila te dugo bila izvan središta javnosti. Napravila je dugačku pauzu i rehabilitaciju odradila u Rimu. 

- Tek šest tjedana nakon operacija počela sam pomicati noge - napisala je Djačenko na jednom storiju na Instagramu.

Slobodno vrijeme od tenisa i rehabilitacije iskoristila je za objavljivanje fotografija na Instagramu, ali i za posjećivanje nogometnih utakmica u Rimu. Tako se pojavila na utakmici između Rome i Lazija i objavila sliku s stadiona.

Djačenko ima razloga posvetiti se svom Instagram profilu jer radi kao zaštitno lice za velik broj kompanija i od toga jako dobro zarađuje, a svoje pratitelje voli počastiti provokativnim fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DALMATINAC_1 14.02.2024.

    Napokon cura koja postavlja stopala na instagram za razliku od Lu Dedić koja ih vješto skriva

  • branko kvadratić 13.02.2024.

    Promašila profesiju,kao i Lidija Bačić....a crni koltovi čekaju na proboj...

  • Brooke02224 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare