To je to što me zanima!

Najljepši dan karijere: Mateov 1. trening s Militom i društvom

U društvu Milita, Cassana, Zanettija, Cambiassa i ostalih superzvijezda Kovačić je odradio prvi trening, pokazao je što zna s loptom u klupskom kampu Angelo Moratti
Vidi originalni članak

Još u srijedu bio je na Dinamovim pripremama u Međugorju, a već u petak poslijepodne odradio je prvi trening u Interu. Mateo Kovačić proživljava najljepše dane kratke karijere.

U društvu Milita, Cassana, Zanettija, Cambiassa i ostalih superzvijezda, a pod nadzorom Stramaccionija, pokazao je što zna s loptom u klupskom kampu Angelo Moratti. Sudeći po osmijehu, brzo se snašao, trema ga nije 'pojela'.

Za razgovor sa suigračima pomogli su slovenski golman Handanović i srpski igrač Kuzmanović, koji sjajno priča talijanski. Trening je trajao sat vremena, a sa strane ga je gledalo 40-ak navijača 'nerazzurra'.

Inter u nedjelju gostuje kod posljednje plasirane Siene i Kova gotovo sigurno neće igrati otpočetka, ali možda dobije nekoliko minuta. Za početak će i grijanje klupe biti veliki poticaj.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ferarrist do groba 02.02.2013.

    takav prodoran i drzak vezist treba interu,igrati ce on tamo vaznu rolu i na godinu ce biti nosioc igre i intera i repke. SRTNO MALI I NEKA TE BOG SACUVA OZLJEDA

  • Lux17 02.02.2013.

    odmah s njim u vatru,bar domace utakmice

  • KnezDomagoj 02.02.2013.

    Svaka čast Mateo, ali samo jedan klub iz Milana volim. Forza Milan!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare