To je to što me zanima!

Najljepši stadion u Hrvatskoj? Pogledajte ljepoticu na Ugljanu

Lokalni klub, koji se nalazi u mjestu Sutomiščica, a predstavlja dva otoka - Ugljan i Pašman, dobio je novo igralište za koje se ne bi čudili da se uskoro nađe na top - listi svjetskih nogometnih igrališta
Vidi originalni članak

Već je cijelom svijetu poznato kako je Hrvatska prekrasna zemlja čije ljepote privlače brojne turiste svake godine, a sada je postalo bogatija za još jednu ljepoticu. Ovoga puta je riječ o prekrasnom novom igralištu lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil

Klub je smješten u mjestu Sutomiščica na istočnoj obali, a predstavlja dva otoka - Ugljan i Pašman. Samo igralište je smješteno na Ugljanu. 

Teren je, ne tako davno, bio u izrazito lošem stanju, a na njemu su čak rasli i krumpiri. No, stanovnici Sv. Mihovila su se bacili na obnovu igrališta smještenog na sjajnoj lokaciji, tek nekoliko metara od mora. 

Otvorenje novog igrališta će biti 14. svibnja u 18:00, a veliki dan za lokalni klub uveličat će vrlo ugledan gost, ponos Slavonije, NK Osijek. Taj susret najavio je i golman Osijeka Krševan Santini, koji je rodom iz Lukorana na otoku Ugljanu. 

Nedavno su tamošnji navijači bakljadom dočekali svoju djecu na povratku s turnira u Medulinu pa ne sumnjamo da će na pravi način uveličati i ovaj veliki dan koji ih očekuje. 

Za kraj, moramo se složiti kako je ovo uistinu jedan od najljepših terena u hrvatskoj, a ne bi se čudili da uskoro osvane i u stranim medijima na nekoj od lista najljepših svjetskih lokacija za nogometni teren, kao i stadion Imotskog "Gospin dolac" koji je već standardni gost takvih izbora. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Puta Madre 09.05.2018.

    Di su tribine😂😂😂😂😂😂😂😂😊😊😊😂😊😂😂😂ranit ću se

  • Dennyy 09.05.2018.

    Ovdje ce sakupljaci lopte morati biti dobri plivaci jer ce tu svaki drugi aut lopta biti u moru.. i otkad je nigometno igraliste stadion? Ovdje nema cak ni montazne tribine od 5 redova

  • elias_1 09.05.2018.

    Di su tribine i sve sto ide uz "stadion"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare