To je to što me zanima!

Najlošije suđenje je u HNL-u? Ma, nije! Srbi su nas nadmašili

Ako smo mislili da naš HNL ima najlošije suđenje, eto nam ozbiljne konkurencije s istoka. Što bi se dogodilo kada bi u derbiju Dinama i Rijeke dogodilo isto ovo u korist jedne momčadi, teško je i zamisliti
Vidi originalni članak

U najvećem srpskom derbiju vodeća Crvena zvezda povela je u 34. minuti golom Guelora Kange protiv Partizana, trenutno drugoplasirane momčadi prvenstva. No, gol je apsolutno neregularan, a njega je regularnim proglasio sudac Majo Vujović!

VIDEO

Lopta je napustila granice terena prije nego što ju je Ruiz dodalo do Boakyea koji je asistirao strijelcu Kangi. To je jako razljutilo goste koji su napali suca, no što im vrijedi kad je gol regularan prema mišljenju suca Vujovića.

Utakmica je završila 1-1 jer je Uroš Đurđević zabio za Partizan u 87. minuti. Tako je Zvezda zadržala šest bodova prednosti ispred svog najvećeg rivala.

Ako smo mislili da naš HNL ima najlošije suđenje, eto nam ozbiljne konkurencije s istoka. Što bi se dogodilo kada bi u derbiju Dinama i Rijeke dogodilo isto ovo u korist jedne momčadi, teško je i zamisliti.


 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • alen ivanišević 06.03.2017.

    zvezda je uvek bila udbaški klub još u staroj jugi.njima je sve bilo dozvoljeno,otimali su igrače,poklanjane su im titule ,miljanić,šajber...posle se nastavilo i u novoj državi ,a vrhunac je danas sa ovim što se hvali kako se tukao po zagrebu...onakav šonja se tukao

  • Sone1984 05.03.2017.

    Nije ni Partizanov gol regularan, sto pokazuje kamera iza gola.Djurdjevic udara loptu glavom, pogadja ga u levu ruku, menja pravac i zavrsava u golu.Evo linka: https://www.youtube.com/watch?v=moH7RbDI1-w

  • PrdovicMeho 05.03.2017.

    Dragi moji Hrvati i Srbi, kod nas u Bosni je odavno "kukuruz liga", a kod vas samo još nije izrastao kukuruz, prema tome nema potrebe da ismijavate jedni druge, jer su nam klubovi "kante za napucavanje" kada izadju u Evropu i puni stranaca kojim se daju velike plate, za koje bi domaći igrači lomili noge da pokažu svoje umijeće sa loptom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare