To je to što me zanima!

Najmlađi od šestorice uhićenih u Beogradu se vratio u Split...

Mladi Splićanin pušten je iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, obitelj je došla po njega pred kaznionicu, a on je imao 48 sati da napusti Srbiju te je dobio izgon u trajanju pet godina, piše Slobodna
Vidi originalni članak

Ivan Mišković (19), najmlađi od šestorice Splićana uhićenih nakon nereda na derbiju Crvene zvezde i Partizana u prosincu prošle godine, vratio se u Hrvatsku, javlja Slobodna Dalmacija.

Mladi Splićanin pušten je iz Kazneno popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici nakon što je odslužio kaznu od četiri mjeseca po nagodbi koju je potpisao u dogovoru s Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu.

Mišković je imao mogućnost zatražiti uvjetni otpust nakon odsluženja dvije trećine kazne, no izabrao je ostanak u zatvoru do kraja odsluženja kazne. A nakon puštanja iz zatvora imao je 48 sati vremena da napusti i Srbiju jer je uz zatvorsku kaznu dobio i zabranu ulaska u Srbiju pet sljedećih godina. 

Slobodna Dalmacija piše kako Mišković nije prepraćen do granice s Hrvatskom, već su ga izveli pred zatvor u Sremskoj Mitrovici i pustili ga da se snađe. Nakon toga otišao je do obližnjeg kafića odakle je nazvao obitelj koja je u najkraćem roku došla po njega. Sljedeći koji će doći u Split su Damir Tovarović (38) i Jakov Podrug (24) koji su dobili po pet mjeseci zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Drž Nedaj 24.04.2018.

    Zasto ovo uopce zasluzuje medijsku pozornost?

  • Netko_Iz_Mase_1 24.04.2018.

    Može li netko napisati zašto su Hrvati otišli u Srbiju da se tuku na utakmici između dva srpska kluba? Nisam baš pratio ta događanja prije par mjeseci pa mi je, ono, totalno nejasno

  • zagrebtom1974 24.04.2018.

    Zasto uopce pisati o njima Jedino da kazu kako su ih Srbi karali ha ha A poznavajuci Split oni su sad face

Komentiraj...
Vidi sve komentare