To je to što me zanima!

Najseksi sutkinja vratila se na teren: 19 godina starijeg muža upoznala na utakmici - Hajduka

Nakon dvogodišnje stanke Karolina Bojar sudila je na jednom Uefinu turniru mlađih kategorija. Djed joj je bio sudac, a britanski The Sun prozvao ju je najljepšom sutkinjom svijeta
Vidi originalni članak

Gornik Zabrze i Hajduk odigrali su 24. ožujka 2017. revijalnu utakmicu povodom 70. rođendana poljskog kluba, domaćini su pobijedili 3-2, a uz aut liniju sa zastavicom u ruci stajala je Karolina Bojar (25) iz Krakova.

Na toj utakmici, koju je pratilo 23.000 navijača, mlada poljska sutkinja upoznala je budućeg muža koji je tad bio glavni sudac, Daniela Stefanskog (44). Suđenje joj je očito u krvi jer je i djed Karol nosio zviždaljku.

- Odrasla sam uz nogomet, a strast prema igri u meni je usadio djed koji je i sam bio sudac. Zahvaljujući njemu utakmice nisam gledala kao običan navijač, nego iz sudačke perspektive - govorila je Karolina.

Početkom 2018. britanski The Sun nazvao ju je najseksipilnijom sutkinjom svijeta, a popularnost joj je nakon toga otišla u nebo. Danas je na Instagramu prati više od 164.000 ljudi.

- Bila sam iznenađena tim člankom, nisam očekivala da ću postati popularna na globalnom nivou. Naravno da je sve to lijepo i da mi komplimenti mame osmijeh - rekla je Karolina, koja je nakon utakmice protiv Hajduka stigla i diplomirati sportsko i pravo intelektualnog vlasništva.

U međuvremenu je i na neko vrijeme napustila suđenje, posvetila se učenju, putovanjima i uživanju u životu. Prije dvije godine udala se za kolegu suca, a odnedavno ponovno sudi. Početkom travnja dijelila je pravdu na jednom Uefinom turniru mlađih kategorija, a pitanje je kad će ponovno biti i na nekoj većoj sceni.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA ZAVRŠIO U LEDENOM JARUNU

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Antirevolucionar4 27.04.2022.

    Hahahah pa ovo Kopic, nike njegu lose bome, to tajo iz medjugorja povukao neku klauzu

  • pile2244 26.04.2022.

    Da je sudila Dinamu upoznala bi Barišića Srebrica srecom nije

  • 26.04.2022.

    ako se pali na starije, evo ja sam srećo duplo više stariji od tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare