To je to što me zanima!

Najseksi teniska influencerica svojim fanovima je malo toga ostavila na maštu: 'Božanstvo'

Atraktivna brineta plijeni pažnju svojim izgledom gdje god se pojavi, a upravo je nedavno objavljenom fotografijom izludila svoje pratitelje
Vidi originalni članak

Rachel Stuhlmann postizala je sjajne rezultate u juniorskom tenisu, no nije se najbolje snašla nakon tranzicije u seniorski pa je odlučila posvetiti se novinarstvu, u kojem gradi uspješnu karijeru.

Atraktivna brineta plijeni pažnju svojim izgledom gdje god se pojavi, za njom su se okretale glave na prošlogodišnjem US Openu, a zvijezda je i na društvenim mrežama. 

A upravo je nedavno objavljenom fotografijom izludila svoje pratitelje i malo toga im ostavila na maštu. 

"Božanstveno si lijepa", "Gozba za moje oči", "Zaljubljujem se u tebe", samo su neki od komentara na Rachelinu fotografiju u pripijenoj crvenoj haljini i crvenom grudnjaku.

Za sebe kaže da je "najbolja teniska influencerica", najdraži joj je igrač Rafael Nadal, a intervjuirala je Top 10 igrača svijeta, Andreja Rubljova, koji je bio vidno raspoložen tijekom razgovora.

- Volim Nadala otkad sam bila mala, imala sam njegov poster na zidu! On je prava definicija sportaša i prvaka. Andrej Rubljov je oduvijek jedan od mojih najdražih intervjua. Tako je iskren, skroman i simpatičan lik. Također volim i njegov stil igre, njegov forehand je nevjerojatan - dodala je.

Stuhlmann ima i uzor u svijetu influencera, golfericu hrvatskih korijena Paige Spiranac (29) koju na Instagramu prati čak 3,7 milijuna ljudi, daleko više nego vjerojatno najvećeg golfera u povijesti, Tigera Woodsa.

- Tenis i golf su jako slični sportovi. Silno poštujem što je Paige napravila za taj sport! Imamo slične priče, a ja težim tome da nastavim gurati tenis naprijed, a da bez pardona budem što jesam - objasnila je Rachel.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fortuna1895 12.05.2023.

    10/10

Komentiraj...
Vidi sve komentare