To je to što me zanima!

Najskuplji derbi u HNL povijesti: Dinamo i Hajduk vrijede čak 141 milijun eura, čeka nas spektakl!

Hajduk u svom kadru ima 14 igrača koji vrijede milijun (ili više) eura, dok Dinamo u svom rosteru ima čak 25 takvih igrača. Dapače, u Maksimiru manje od milijun eura vrijede tek četiri nogometaša...
Vidi originalni članak

Hajduk i Dinamo u subotu će se sučeliti u najskupljem derbiju u povijesti hrvatskog nogometa. Splićani i Zagrepčani danas prema Transfermartku zajedno vrijede čak 141,75 milijuna eura, nikada niti u jednoj utakmici HNL-a na terenu nije bilo više zvijezda. Tržišna vrijednost Dinama prema Transfermarktu je 101,35 milijuna eura, dok igrački kadar Hajduka vrijedi 40,4 milijuna eura.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mislilac 13.03.2022.

    Loša utakmica za poludit. Kvaliteta na razini 3. lige.

  • Hrvat.u.Hrvatskoj 11.03.2022.

    Niš te procjene vrednosti ne znace, Hajduk vredi manje od onog afrikanca iz PSG-a kojem je Modric gurnul kroz noge ko amateru nekom. Kad svi daju sve od sebe, novac niš ne znaci. Dinamo moze igrat opušteno, za mjesec dana se opet igra u Splitu i moguce da bas zato izgube sutra, jer ne gori još pod nogama. Dinamo bez obaveza u EU teško da ce ispustit HNL, al drago mi je vidjet da se ljudi vesele što je prvenstvo napeto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare