To je to što me zanima!

Najskuplji igrač druge lige: Drpa trpa, ali trpa svojima!

Dino Drpić nije oduševljen što igra u 2. njemačkoj ligi. Već u prvom kolu novog prvenstva pogodio je vlastitu mrežu i odnio Karlsruheu dva boda
Vidi originalni članak

Vrijeme razgovora je prošlo. Idemooo po pobjedu!, zagrmio je spiker i dodatno napalio 23.332 gledatelja na stadionu u Karlsruheu.
Devedeset minuta poslije domaći navijači nisu bili najsretniji na svijetu. Dino Drpić, koji je cijelo ljeto nastojao pronaći angažman u nekom novom klubu, i Macauley Chrisantus zabili su golove u dresu Karlsruhea, ali jedan od njih izabrao je krivu - mrežu.
- Dogodi se svima, pa i Drpiću. Ne krivim ga jer znam da je imao najbolju namjeru. Međutim, taj nas je potez stajao očekivanih bodova i naravno da nisam zadovoljan - rekao je Edmund Becker, trener Karlsruhea.
Drpić je u 53. minuti pomogao gostima, Alemanniji iz Aachena, da povedu u 1. kolu druge njemačke lige. Nakon što je jednu loptu Floriana Müllera pospremio iza leđa vlastita vratara Jean-Francoisa Kornetzkog, Dino Drpić je potpuno potonuo u nastavku. Zaradio je i žuti karton i ostavio iznimno blijed dojam pred više od 23.000 gledatelja.
- Drpić je pokušavao pronaći klub, ali nije u tome uspio - rekao je Edmund Becker, trener koji je u Karlsruheu od 2005. godine.
Bordeaux, Hertha i neimenovani španjolski klub navodno su bili jako zainteresirani za usluge Drpića, koji je jednom nastupio i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Ali, kako ništa konkretno nije sletjelo u Karlsruhe, Zagrepčanin je bio primoran ostati te prvi put u karijeri igrati u drugoj ligi. Sudeći prema startu, mogao bi i tu imati problema...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _marin32_ 09.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • Sakitus 08.08.2009.

    ma nmv..on jebe nives...ko jebe pare nives skidaj se..

  • isacc989 08.08.2009.

    Drpa trpa Nives.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare