To je to što me zanima!

Najtužnija priča SP-a: Izgubio obitelj pa oduševio potezom...

"Vero, Diego, Mia, zauvijek ste sa mnom", stoji na dresu kojega Meksikanac Gilberto Martínez nosi u Rusiji, uz akreditacije supruge i dvoje djece koje je izgubio tik pred Mundijal
Vidi originalni članak

Putovanje na Svjetsko prvenstvo u Rusiju trebalo je biti biti pravi nogometni praznik za cijelu obitelj Martínez, ali prometna nesreća 28. travnja u Delray Beachu u travnju ocu i mužu Gilbertu oduzela je sve.

Supruga Veronica (42), djeca Diego (8) i Mia (6) te šogor Claudio (50) poginuli su u teškoj prometnoj nesreći u Delray Beachu kad se u njihov kombi zabio kamionet. Gilberto je jedini preživio.

Meksikanac je, sasvim razumljivo, tražio pomoć psihologa koji ga je uvjerio da putuje u Rusiju, kako je ranije planirao. Gilberto je bio na prvoj utakmici "el trija" protiv Njemačke i uživao u pobjedi svoje reprezentacije. Sa sobom je nosio i navijačke akreditacije pokojne supruge te dvoje djece.

Još ljepša vijest dočekala ga je nakon utakmice. Golman Guillermo Ochoa poslao mu je dirljivu poruku:

"Bilo je to za vašu obitelj."

Bio je Gilberto i na utakmici Brazila i Kostarike, za koju je nabavio ulaznice jer mu je sin Diego htio vidjeti Neymara kako igra. Neymar je u toj utakmici zabio i gol, "carioce" su slavile, a s tribina je sve promatrao otac preminulog dječaka.

"Vero, Diego, Mia, zauvijek ste sa mnom", piše na posebnom dresu koji Gilberto nosi u Rusiji kako bi ga zauvijek podsjećao na putovanje koje će mu, nema sumnje, vratiti barem malo nade u nastavak života bez svojih najmilijih.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • simunicevdom 26.06.2018.

    Ljepo i tuzno 😭😭😭

  • Iskrivljena antena 26.06.2018.

    Meksikanci poprimaju moje simpatije i dragi su mi bez obzira što su nas izudarali na tribini na svjetskom 2014 u Brazilu

  • budimoljudi 26.06.2018.

    Neznam ja to ne bih uz 10 psihologa mogao.Želim ti čovječe u budućnosti da ti se samo najljepše stvari dogode ,jednostavno neznam što reći.Pa kad mi je mačak iznenada uginuo pred očima prije dvije godine,mjesec dana nisam došao k sebi,a ovo stvarno moraš imat snage izdržati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare