To je to što me zanima!

Najugodnije iznenađenje - 'Mali' Horvat ne promašuje

Kapetan CO Zagreba Zlatko Horvat ugodno je iznenadio i na desnom krilu izvrsno zamijenio Mirzu Džombu i Vedrana Zrnića
Vidi originalni članak

Na početku priprema za Europsko prvenstvo u Norveškoj malo je tko vjerovao da će naša reprezentacija najviše problema imati tamo gdje smo najjači, na desnome krilu. Zbog ozljeda su otpali Mirza Džomba i Vedran Zrnić, a na njihovo je mjesto spremni uskočio kapetan Croatia osiguranja Zagreb Zlatko Horvat. Zlajo je najugodnije iznenađenje u našim redovima, drugi je strijelac momčadi sa 14 golova. Poljacima je u prvoj utakmici “uvalio” sedam golova iz osam pokušaja, protiv Čeha je zabio četiri od pet, a protiv Slovenaca tri od četiri. Ukupno je promašio samo tri šuta (14/17)!
- Za sada sam zadovoljan. Na vrijeme sam se pripremio na pritisak iako na početku priprema moje šanse da izborim odlazak na EP nisu bile prevelike. Splet okolnosti, ozljede Džombe i Zrniće, izbacile su me u prvi plan - kaže skromno Horvat i dodaje:
- Mislim da sam pokazao da se na mene može računati, nadam se da će i dalje ići ovako dobro, i reprezentaciji i meni.
Horvat je, uz Duvnjaka, Alilovića, Josipa Valčića i Čupića, među najmlađima u rukometnoj reprezentaciji. No na trerenu i izvan njega razlika u godinama se ne osjeti.
- Stariji su igrači već ranije stvorili vrhunsku atmosferu u reprezentaciji, svako je okupljanje pravi užitak, kako njima, tako sada i nama. Svi smo velika klapa!, dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lidl 22.01.2008.

    Svaka čast \"mali Zlatko\", ako ovako nastaviš, mjesto u repki ti je zagarantirano! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare