To je to što me zanima!

Najveća kazna dosad: ''Ovo nam je posljednja opomena''

Kazna je očekivana. Michel Platini nedavno je bio ovdje i upozorio predsjednika da to moramo riješiti, taj huliganizam, izjavio je predsjednik HNS-a Vlatko Marković
Vidi originalni članak

Gruziju smo dobili na jedvite jade i umjesto da se mirno pripremamo za iduću utakmicu, s Izraelom, opet smo morali strepiti. Zbog kukastoga križa, baklji i ostalih propusta na Poljudu na utakmici s Gruzijom prijetilo nam je igranje pred praznim tribinama protiv Izraela. Uefa je na kraju bila “blaga” i HNS-u je odrezala samo novčanu kaznu od 592.000 kuna.

- S obzirom na najave, mogu reći da smo dobro prošli. Prava bi tragedija bila igranje pred praznim tribinama - rekao je izbornik Slaven Bilić i nastavio:

- Krajnje je vrijeme da se suočimo s problemima. Besmisleno je da zbog neodgovornosti pojedinaca rušimo ugled Hrvatske pred Europom te da bacamo novac umjesto da ga ulažemo u što treba.

Vlatko Marković bio je ogorčen i ljutit.

- Kazna je očekivana. Michel Platini nedavno je bio ovdje i upozorio predsjednika države da to moramo riješiti, taj huliganizam. Mogla bi nam ovo biti posljednja opomena - kaže predsjednik HNS-a.

Zbog kazne će “patiti” mlade snage.

- Najgore je što će zbog ove kazne dječaci od 13 do 16 godina izgubiti jedan ciklus priprema - tužan je bio Vlatko, koji je opet pozvao državu da reagira.

- Neka nitko ne očekuje da će netko iz saveza ići na tribine tući se i obračunavati s tih nekoliko ljudi. To mora riješiti država.

Sad je pitanje gdje ćemo dočekati Izrael, na Maksimiru ili na Poljudu.

- Ne odlučujem o tome ja nego IO. Bit će to žustra sjednica. Treba poštivati volju izbornika i igrača, ali i paziti da se ovakvo što više ne ponovi - kazao je Marković.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dudo02 19.06.2011.

    ja nemogu vjerovat kaj se to dogada u Hrvatskoj...Ja bi sa svojim djetetom na tekmu,ali se bojim da mu neki j..eni manijak ne razbije glavu sa stolcom.ma ja sam za zakon koji odma trpa u zatvor takve delikvente na minimum 6 mjeseci,plus kazna novcana od 20000 kuna,pa ako nemas za kaznu odsluzis jos 6 mjeseci,pa ti propadne posao,itd....I stvarno ne kuzim te tipove sa tim kukastim krizevima,i bitkom,paljenjem i bacanjem bakljki.covjece pa oni neznaju koju to ima simboliku.Nisu valjda ucili povijest u osnovnoj skoli,to i djeca iz vrtica znaju sta je "kukasti kriz".nadam se samo da neki od tih prozvanih ljudi procita moj komentar i da se zapita malo u vezi toga.Imat ce,nadam se i on jednog dana djecu i htjet ce na tekmu sa svojim djetetom,pa da mu neko baci stolicu ili baklju na dijete.Mislim da ce drugacije razmisljat.Zato dragi moji navijaci i fanovi Hrvatske repke,budimo slozni i navijajmo sa srcem za nasu repku,jer nam je to itekako potrebno,i zaboravite na divljastvo.budimo uzor u svijetu,jer mi smo najbolji navijaci svoje repke na svijetu...

  • GOSPODIN_2 18.06.2011.

    necemo da ulazemo u nas nogomet i da sprijecimo huliganizam na stadionima,nama je bolje puniti blagajnu UEFE.Bravo DZUTURUMI iz HNS-a!!!!

  • pema 18.06.2011.

    nema gorji navijaca nego Hrvatska.Kad ce te vec jednom kapirati da birotechnika nema sta traziti na stadionima ,Hocete valjda da naj bolju reprezentaciju za Balkana kaznjavaju ne igranjem u Qualifikacijama. Budale nemaju nista traziti na stadionu. Kapirajte vec jednom .Uvijek ima jacek u sportu .Ako to nije Ekipa ondak je to SAVEZ .

Komentiraj...
Vidi sve komentare