To je to što me zanima!

Najžešći navijači Intera poslali poruku Brozoviću: Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti

Otkako je došao u Inter u zimu 2015. godine iz Dinama, Brozović je vrlo brzo postao nezamjenjivi kotačić u prvoj postavi. Prošao je sve faze u Interu, od rekonstrukcije momčadi, suše bez trofeja pa potom i naslov prvaka, finale europskih natjecanja
Vidi originalni članak

Dugogodišnji je dirigent Interove igre i jedan od najzaslužnijih za klupske trofeje proteklih godina. Igrač je kojeg u svojim redovima žele vidjeti najbolji europski klubovi, no na vrhuncu karijere odlučio je otići u zemlju koja je posljednjih mjeseci postala obećana zemlja za brojne nogometaše.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marcelo Brozović (30) na korak je od prelaska u saudijski Al-Nassr, vijest je koja je prostrujala nogometnim svijetom. Novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako je sve dogovoreno, a drugi i još renomiraniji, Fabrizio Romano, kaže kako su klubovi u pregovorima. No, kako se čini, hrvatski reprezentativac bi u sljedećim danima trebao se pridružiti Cristianu Ronaldu u Al-Nassru.

Saudijci su prvo nudili 15 milijuna eura, što je Inter glatko odbio, no malo pomalo su povećavali ponudu i došli do konačnih 23 milijuna eura koje su Nerazzurri prihvatili. Ostat će bez jednog od najboljih igrača, ali novac im je prijeko potreban za funkcioniranje kluba, a i zaradu će odmah preusmjeriti za kupnju Brozovog nasljednika Davidea Fratesija iz Sassuola. 

Otkako je došao u Inter u zimu 2015. godine iz Dinama, Brozović je vrlo brzo postao nezamjenjivi kotačić u prvoj postavi. Prošao je sve faze u Interu, od rekonstrukcije momčadi, suše bez trofeja pa potom i naslov prvaka, finale europskih natjecanja... S Meazze odlazi s pet trofeja, 330 utakmica, 31 golom i 43 asistencije. I još važnije, sa spoznajom da je uvijek davao cijelog sebe za klub. A to navijači cijene više od svih trofeja i golova. 

Najžešći navijači Intera, Curva Nord, oprostili su se od njega na društvenim mrežama.

- Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao. Uvijek si znao pošteno natopiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti Marcelo i sretno - piše u objavi.

Utakmica protiv Manchester Cityja u finalu Lige prvaka tako će, čini se, Marcelu biti posljednja u dresu Intera. S malim okusom gorčine jer ne odlazi s trofejem Lige prvaka, ali može biti ponosan na sve što je postigao u talijanskom velikanu. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Antitovar 1 26.06.2023.

    Brozovic Dinamova legenda !💙💙💙💙

  • zgbzagreb 25.06.2023.

    Broz kuda ćeš tamo kod onih obrezanih. Zajebavati će te i za pivo, a znaš koliko ga voliš. Kada skuzis koliko su čudni, nećeš ti dočekati da ti istekne ugovor, brzo ćeš za Europu.

  • šiljo šiljić 25.06.2023.

    Kakav al nasar tamo si mogo i za 5 godina sa svojimom trkačkom kvalitetom i predispozicijam mjesto ti je još tu u Europi u top ligama

Komentiraj...
Vidi sve komentare