To je to što me zanima!

Nakon 16 godina "kopirao" je čuveni gol Roberta Carlosa...

IZ 'MRTVOG KUTA' Fernando Guerrero zabio je lijevicom iz nemoguće situacije kao i Roberto Carlos u dresu Real Madrida protiv Tenerifea u Kupu kralja 1998. godine...
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste pomislili kako se radi o nevjerojatnom golu Roberta Carlosa iz slobodnjaka protiv Francuza 1997. godine koji prkosi svim zakonima fizike. Ne, ovo je "kopija" Carlosovog remek djela koje je proizveo godinu dana kasnije.

Real je igrao u Kupu kralja protiv Tenerifea. Brazilac je prošao po lijevoj strani, bio je gotovo u "mrtvom kutu". Opalio je vanjskim felšom i zakucao loptu u mrežu. Nakon 16 godina gotovo na identičan način zabio je Ekvadorac Fernando Guerrero (24).

On je u pobjedi svog Independientea protiv Loje u ekvadorskoj ligi (4-0) zabio prvi gol u 4. minuti utakmice. Veznjak domaće momčadi ukrao je loptu na lijevoj strani. Bio je u nemogućoj situaciji, ali je fantastičnim udarcem lijevom nogom iznenadio golmana.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • JeRa_1 11.05.2014.

    Nije ovo ni blizu golu Roberta Carlosa ovaj je pošteno zabio gol jer je imo felš nemoguć, a ovoga papka posralo prešla mu lopta preko noge kad je išo izvest centaršut.

  • user_119624 10.05.2014.

    krasan gol ali...jedan je roberto carlos

  • MihaelJanković 10.05.2014.

    1. Golman nije bio na golu 2. nije to raketa ko od Roberta Carlosa ....... Kako to mogu uopce usporedit

Komentiraj...
Vidi sve komentare