To je to što me zanima!

Nakon 19 god. naš trener osvojio je europski trofej

Košarkaši Valencije u nedjelju su lako pobijedili berlinsku Albu (67-44) i osvojili Eurocup. Neven Spahija je hrvatski trener na klupi jake Valencije
Vidi originalni članak

Ovo je vrhunac nevjerojatne sezone, zaista sam ponosan na svoje igrače, na sve ljude u klubu, navijače..., rekao je Neven Spahija, hrvatski trener na klupi košarkaša Valencije, nakon što su u nedjelju pobijedili berlinsku Albu (67-44) i osvojili Eurocup.
Spahija je tako, nakon 19 godina, postao prvi hrvatski košarkaški trener s europskim trofejem. Zadnji se prije njega “osladio” Željko Pavličević, još 1991. godine, osvojivši sa Splitom (tad POP 84) naslov prvaka Europe.
Odmah nakon utakmice javili su se i navijači Valencije, koji su od vlasnika kluba zahtijevali da osigura ostanak bivšeg hrvatskog izbornika i sljedeće sezone.
- Vidjet ćemo - zaključio je Neven Spahija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gladijator 19.04.2010.

    Samo se nemoj vraćati u Hrvatsku! Vratiš li se kao trener svi uspjesi u životu će ti pasti u vodu!!! Sa nama ne možeš osvojiti ni kup kupova liječenih alkoholičara, koji mirnije pucaju slobodna od naših!!

  • Tsubasa Ozora 19.04.2010.

    to je zaista sjajan uspjeh za hrv košarku, kada ne možemo momčadski do vrha, neka barem imamo trenera koji je sam vrh u europi!! a zašto 24sata nema njegovu izjavu, pa već je prošlo gotovo 24sata od završetka finala!! =) Ekskluzivni ste, nema šta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare