To je to što me zanima!

Nakon Biraghija i šef 'viola' posvetio tetovažu Astoriju...

Smrt Davidea Astorija početkom ožujka šokirala je cijelu nogometnu javnost, a ponajviše talijansku. Suigrači i ostali kolege ne prestaju odavati počast svom prerano preminulom kapetanu...
Vidi originalni članak

Nakon prerane i iznenadne smrti kapetana Fiorentine Davidea Astorija nije bilo teško zaključiti koliko je velik čovjek bio. Zavio je u crno cijelu Italiju i šire, a oni koji su bili blisko povezani s njim čine sve što im je u moći kako se njegovo ime nikad ne bi zaboravilo.

Fiorentina je sve dresove s njegovim brojem 13 rasprodala u nekoliko dana od njegove smrti, a taj broj su njemu u čast i umirovili tako da ga više nitko neće imati priliku nositi. Klub je otišao i korak dalje pa su svoj sportski centar preimenovali njemu u čast te se sada zove Sportski centar Davide Astori.

U obliku tetovaže s crnom vrpcom, Astorijevim inicijalima i brojem, prvi ga je odlučio ovjekovječiti suigrač iz kluba Cristiano Biraghi.

Tek dva dana nakon njega na isti potez se odlučio i trener 'viola' Stefano Pioli. Ovaj 52-godišnjak, koji redovito na treninge svoje momčadi dolazi u odijelu, odlučio je na lijevo zapešće napisati 'DA13' po uzoru na Biraghija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare