To je to što me zanima!

Nakon duge pauze i ozljede u Rusiju se vraća Dejan Lovren

Lovren dolazi i trenirat će s momčadi, rekao je direktor Zenita Aleksander Medvjedev za 'vatrenog' koji će 5. srpnja proslaviti 33. rođendan. Lovrenu ugovor s ruskim klubom traje još godinu dana
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (32) nakon duže pauze i izbivanja s nogometnih terena, ovih bi se dana prema najavama Zenita trebao priključiti momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lovren dolazi i trenirat će s momčadi - kazao je direktor Zenita Aleksander Medvjedev za 'vatrenog' koji će 5. srpnja proslaviti 33. rođendan. 

Lovren s ruskim klubom ima ugovor još godinu dana, a prije nekoliko mjeseci uslijed ruske invazije na Ukrajinu, bilo je govora da bi 'vatreni' mogao napustiti klub s obzirom na to da je svim igračima ruske lige zbog devalvacije rublja plaća znatno umanjena. 

Lovren je ipak odlučio ostati u Zenitu koji ga je prije dvije godine kupio od Liverpoola za 12 milijuna eura. Prema Transfermarktu vrijednost mu je pala 4,5 milijuna eura, a posljednjih godinu dana liječio je ozljedu ligamenta gležnja. 

Ruski klubovi izbačeni su iz svih europskih natjecanja stoga će Lovren igrati samo u ruskim, a najvažnije je da se vrati u formu kako bi se nametnuo uoči Svjetskog prvenstva u Kataru koje počinje 21. studenog. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tajsam1 24.06.2022.

    Možda je rano suditi nakon samo dvi utakmice, ali ako nastave ovako Erlić i Šutalo moraju biti naš prvi stoperski par na SP

  • Superheroj s Podunavlja 24.06.2022.

    Neka tamo i ostane. Ne iz nekog moralnog razloga nego koji će k repstacji.

  • Kermit the frog 24.06.2022.

    Od kad nisu Lovren-Vida stoperski par, puno manje, minimalno primamo a i opčenito nam je stabilnija obrana, prije i kad nismo primili gol svako malo je neka frka bila čim bi protivnik došao do šesnaesterca. Da je Dalić faca stavio bi ovaj stoperski par prvu teknu na svjetskom koji je izgurao ligu nacija i to sa 10+ ocjenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare