To je to što me zanima!

Nakon godine pauze vraća se Conte, čekaju ga 'nerazzurri'

Bivši trener Chelseaja godinu je dana na pauzi od nogometa.. Antonio Conte je za jednu španjolsku televiziju rekao kako se poslu namjerava vratiti u lipnju, al Talijani ga vide na klupi Intera
Vidi originalni članak

Vlasnici Intera nisu zadovoljni Lucianom Spallettijem kojeg će na klupi milanskog Intera naslijediti Antonio Conte, prenose talijanski mediji. Osim njega, u redove 'plavo-crnih' trebao bi doći i Gabriele Oriali, čovjek s kojim je Conte surađivao u reprezentaciji Italije 2010. godine. 

Spominjalo se prije kako bi Conte mogao preuzeti Milan, Romu ili čak madridski Real. No, ubrzo su se sve te tvrdnje pokazale samo kao nagađanja, 

-  Još uvijek ne znam koju ponudu ću prihvatiti. Odabrat ću tim sa projektom koji mi je uvjerljiv - tajanstven je Conte iako talijanski mediji smatraju kako se radi o završenoj stvari.

Conte je u karijeri vodio Sienu, Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus, reprezentaciju Italije i spomenuti Chelsea, a osvojio je Serie B s Barijem, tri prvenstva Italije sa 'starom damom', te Premiership i FA Kup sa londonskim 'plavcima'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silaaa 19.04.2019.

    Daj njegova 3 u obrani su ocaj

  • zagreb_boy 19.04.2019.

    Pa bolje od Spalettija...

  • Dalmatinac92 19.04.2019.

    Kakva trenerčina,talijani imaju jedne od boljih trenera svita

Komentiraj...
Vidi sve komentare