To je to što me zanima!

"Nakon izjednačenja više nije bilo nogometa, to je bio cirkus"

"Željeli smo držati 'nulu' i čekati prigodu, uspjeli smo se vratiti i nakon primljenog gola, ali poslije našeg izjednačenja nije više bilo nogometa, to je bio cirkus"
Vidi originalni članak

Split i Lokomotiva odigrali su 1-1 na Parku mladeži što je značilo da u Europu ide domaćin i to zahvaljujući boljoj gol razlici.

- Opravdali smo optimizam uoči utakmice, pokazali smo da smo bolji protivnik i zasluženo se plasirali u Europsku ligu. Malo drame u završnici rezultat je naše pogreške, no pobjeda nije dolazila u pitanje. Hvala upravi na ukazanom povjerenju da započeti posao dovedem do kraja - rekao je Ivica Matić, trener splitovaca.

Nakon susreta se trener Lokomotive Tomislav Ivković imao potrebu obračunati s državnom televizijom.

- Je li to mikrofon HTV-a? Pojavili su se znači, ne mogu vjerovati. Svaka im čast na dosadašnjem praćenju lige - sarkastično je kazao Ivković i dodao:

- Željeli smo držati 'nulu' i čekati prigodu, uspjeli smo se vratiti i nakon primljenog gola, ali poslije našeg izjednačenja nije više bilo nogometa, to je bio cirkus, ali to shvaćam jer cilj opravdava sredstvo.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nostradamus 17.05.2014.

    Ivković je dokazao da nije nikakav trener. Sa ovakvom momčadi Lokomotive ne osvojiti poziciju koja vodi u europska natjecanja je debakl.

  • LIJEPA LI SI 17.05.2014.

    Jako zanimljivo , kad ovakvu izjavu da netko iz Hajduka onda je to "kmecanje, kukanje i uvijek im netko drugi kriv" a kad to kaze Zoran ili sad Ivkovic to je u redu i to NE TREBA sankcionirati od strane Vlajcevica i ostalih "postenjacina" u HNS-u .

  • nocni_kupac 16.05.2014.

    http://24matin.ch/sports/zlatan-ibrahimovic-jouera-la-coupe-du-monde-avec-la-bosnie/

Komentiraj...
Vidi sve komentare