To je to što me zanima!

Nakon košarke, počeo vladati i golfom: Kukoč prvak Hrvatske

Na prvenstvu Hrvatske u Golf&Country Clubu u Zagrebu bivši košarkaški as i izbornik golferske reprezentacije Toni Kukoč postao je novi prvak Hrvatske
Vidi originalni članak

Završivši košarkašku karijeru Toni Kukoč mogao se više posvetiti svojoj drugoj sportskoj ljubavi, a vježbao je uz Michaela Jordana. I toliko se navježbao da je, kao član kluba Split 1700, u zagrebačkom Golf&Country Clubu postao novi prvak Hrvatske.

- Ja sam odigrao malo bolje, drugi malo lošije i to je presudilo. Uvjeti su bili jako teški, trebalo je izdržati 35-40° C i suhi teren - rekao je Kukoč, koji je kao izbornik golferske reprezentacije zadovoljan hrvatskim talentima, iako ih je sve pobijedio.

- Imamo desetak vrlo dobrih igrača. Kad bi imali prave uvjete, mogli bi igrati na najvišoj razini - dodao je Toni, koji ipak sumnja da će se kao golfer vratiti na Olimpijske igre 2016. godine.

- Ne vjerujem da ću do tada puno popraviti svoju igru, dok ovih desetak igrača sigurno hoće. Bit će bolji od mene, što je dobro za budućnost golfa u Hrvatskoj - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carl Zeiss 10.07.2011.

    Toni je sportaš u punom smislu te riječi! Kojeg god sporta da se tokom života uhvatio,bio je uspješan.Od stolnog tenisa,nogometa,košarke,golfa...na našu sreću najbolje godine dao je košarci,a sad nek si ga golf uzme,kako god okreneš dominira :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare