To je to što me zanima!

Nakon Kristana odlazi i Ouzas: Nikad neću zaboraviti Zagreb

"Hvala nevjerojatnim navijačima na podršci i čudesnim uspomenama u posljednje dvije godine. Igranje u Zagrebu dio je moje karijere koji nikad neću zaboraviti"
Vidi originalni članak

Vrijeme je da i službeno objasnim glasine o kojima se priča već neko vrijeme. Nije bila laka odluka, ali odlučio sam potpisati za Linz, napisao je na Twitteru Mike Ouzas (27), golman Medveščaka. 

U Zagreb je došao u lipnju 2011. godine i osvojio je navijače. DJ Užasu se u čast puštala Azrina pjesma ‘Užas je moja furka', kada je dobro branio. 

Većinu vremena bio je drugi golman, ali u jednom periodu izgurao je Kristana s gola.

- Hvala svima u klubu i nevjerojatnim navijačima u Zagrebu na podršci i čudesnim uspomenama u posljednje dvije godine. Igranje u Zagrebu dio je moje karijere koji nikad neću zaboraviti. Jedva čekam da se ponovno vidimo - zaključio je Ouzas koji je za 'medvjede' branio u 60-ak utakmica.

U Linzu, prošlogodišnjem prvaku, čeka ga imenjak Ouellette, bivši član zagrebačkog kluba.

'Medo' je tako ostao bez golmana, s obzirom na to da je od ranije prekrižen fantastični Robert Kristan. Sve kreće od golmana i klub sada mora tražiti dostojne zamjene, srećom pa sezona počinje tek najesen. 

Također, predsjednik Gojanović i ostali čelnici mogu se samo nadati da ovo nije početak egzodusa jer se priča i o odlascima Greentreeja, Bucka i još nekih iako će se uz KHL i dalje igrati i EBEL liga.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Kum Amte 15.04.2013.

    Oce li HTV prenosit KHL.Uff to ce bit obracuni,Dinamo Moskava i drugi,sponzori,pare...To je ko da se osnuje EuroLiga pa da Dinamo igra sa Barcom,Cityem,Bayernom...

  • PETAR_20 15.04.2013.

    Dječaci,dozvolite nam da "mi" ipak posložimo GMO ekipu, a poslije razmišljajte, da li smo u stanju to napraviti?! Vjerujte mi, da hoćemo i možemo!!

  • dadomatos 15.04.2013.

    Ma nema veze,imamo VEDRANA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare